Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ех първите съм ги отървал!карай на другите мисля да видя дали още мога да тръгвам без да въртя гуми или дали всички ще ме опукат!!!!първи борби без мен как се чуствахте брее?!!!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      Браво на фоторепортерите!
      Мерси

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
      ех първите съм ги отървал!карай на другите мисля да видя дали още мога да тръгвам без да въртя гуми или дали всички ще ме опукат!!!!първи борби без мен как се чуствахте брее?!!!!!
      Много зле В началото нямаше мераклии пък ако ти беше там се знаеше че си първия на чертата
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• алфата пак остана на 3 скорост (трябва да сменям майстора май) корадото няма винетки застраховки и данъци , взех корсата на сестрата 1.2 ИНЖ. 45 коня (млад боец) ама ме тръшна грипа и не можах да стана от леглото 39 градуса и по една кофа хапчета пия сутрин обед и вечер. ИНАЧЕ ЕВАЛА СУПЕР СТАРТ НА СЕЗОНА
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Интересна среща.На другата и аз съм на линия.Само не разбрах какво стана с Хондата?

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
            Интересна среща.На другата и аз съм на линия.Само не разбрах какво стана с Хондата?
            Тя е за другата седмица
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Колеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

Колеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.
                Няма тя гонката ще е на баир Да видим тея нютони дето са колко на Пежо 106 до къде ще му стигнат
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• хахаха хонда и моторите и колите са им смотани
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                  Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• къде ще е това да доида да се посмея малко и аз Ferarista ела с Smarta те за друго не заслужават
                    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                      къде ще е това да доида да се посмея малко и аз Ferarista ела с Smarta те за друго не заслужават
                      Нужно ли е аз да идвам - може и жената да свърши работа....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Остана само Енчев да преслушам, и сите ЖТДта мое да почнете да ме заобикаляте.......
                        Тцъ...моето още не си
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

Колеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.
                          Хондата е 125-6 коня бензинка някаква ... собственика и се кълне с две ръце че ще ме "скъса" на 400 метра с моята печка с има няма 170-80 коня
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Хондата е 125-6 коня бензинка някаква ... собственика и се кълне с две ръце че ще ме "скъса" на 400 метра с моята печка с има няма 170-80 коня
                            Ам каза ли как ще те скъса. От смях наистина ще те скъса,нямаш шанс. хах....

Comment

• чакай да разберем ква точно е хондата,че да няма напран дизел по баира!
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                                Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                                чакай да разберем ква точно е хондата,че да няма напран дизел по баира!
                                Ти нали за тва си там е да няма такива работи хахахахаха

Comment

Working...
                                X