ех първите съм ги отървал!карай на другите мисля да видя дали още мога да тръгвам без да въртя гуми или дали всички ще ме опукат!!!!първи борби без мен как се чуствахте брее?!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеБраво на фоторепортерите!
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеех първите съм ги отървал!карай на другите мисля да видя дали още мога да тръгвам без да въртя гуми или дали всички ще ме опукат!!!!първи борби без мен как се чуствахте брее?!!!!!В началото нямаше мераклии пък ако ти беше там се знаеше че си първия на чертата
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
алфата пак остана на 3 скорост(трябва да сменям майстора май) корадото няма винетки застраховки и данъци , взех корсата на сестрата 1.2 ИНЖ. 45 коня
(млад боец) ама ме тръшна грипа и не можах да стана от леглото 39 градуса и по една кофа хапчета пия сутрин обед и вечер. ИНАЧЕ ЕВАЛА СУПЕР СТАРТ НА СЕЗОНА
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеИнтересна среща.На другата и аз съм на линия.Само не разбрах какво стана с Хондата?
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеКолеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.Да видим тея нютони дето са колко на Пежо 106 до къде ще му стигнат
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениекъде ще е това да доида да се посмея малко и аз Ferarista ела с Smarta те за друго не заслужават"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОстана само Енчев да преслушам, и сите ЖТДта мое да почнете да ме заобикаляте.......Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеКолеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеХондата е 125-6 коня бензинка някаква ... собственика и се кълне с две ръце че ще ме "скъса" на 400 метра с моята печка с има няма 170-80 коняAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеХондата е 125-6 коня бензинка някаква ... собственика и се кълне с две ръце че ще ме "скъса" на 400 метра с моята печка с има няма 170-80 коняПървоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениечакай да разберем ква точно е хондата,че да няма напран дизел по баира!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment