Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моите лепенки на вратите излязоха 8 лв. двете, а на задното стъкло (надпис Alfa Romeo) - 3лв. ( като за приятел са цените). Не мисля, че е много скъпо!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• а къде си ги поръчвал?
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
        няма ядове за черпенето на някоя сбирка ще домъкна една каса с бира . Относно цената за стикера незнам колко ще ми излезе макар че имам приятели които се занимават с това(рекламен печат) ама като си ги знам отиде със седмици чакане
        Затова няма да ходиш при приятели, а ще отидеш едно рекламно студио и ако не веднага то най-много на другия ден ще си я получип лепенката и ще ти вземата най-много 5 лв.

ПП: Като я сложиш се похвали
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

а къде си ги поръчвал?
          GS Студио, на ъгъла на Хр. Ботев и Отец Паисий (севро-западния) , където разшириха пътя, вдясно. Там я имат готова само казваш колко голяма я искаш.

Comment

• мерси колеги
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

мерси колеги
              Моля! А между другото отстрани на блока пише "Джи Ес" на едно пано...

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                GS Студио, на ъгъла на Хр. Ботев и Отец Паисий (севро-западния) , където разшириха пътя, вдясно. Там я имат готова само казваш колко голяма я искаш.
                Абе там ако им закарам тоя Корелдрауски файл дали ще могат да направят лепенка Клуб Алф Ром БГ за задния джам.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• по принцип всяка рекламна агенция и печатница работят с CorelDRAW така че не би трябвало да е проблем освен ако непочнат да правят физиономии за бройката

Comment

по принцип всяка рекламна агенция и печатница работят с CorelDRAW така че не би трябвало да е проблем освен ако непочнат да правят физиономии за бройката
                    ми дайте да видим колко хора искаме и да си напрайм съвкупно
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Абе там ако им закарам тоя Корелдрауски файл дали ще могат да направят лепенка Клуб Алф Ром БГ за задния джам.....
                      Eстествено, че ще Ви я направят...Този файл който качих е оригиналния, от него са направени стикерите на всички от клуба...За това, че няма никакъв проблем, но както казва колегата най-добре съберете една бройка и освен че няма да Ви се мръщят и ще Ви излезне по-евтинко

ПП: И най-важното така стикера с този файл е предвиден да лепи отвън!!! Кажете им го за да знаят, в рекламното студио
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                        ми дайте да видим колко хора искаме и да си напрайм съвкупно
                        Аз искам 2 броя.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• A ако там Ви откажат или нещо друго, ще се заема аз да Ви ги направя! Няма никакви проблеми!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ами колеги аз си поръчах ама неми пречи да отнеса още един за всеки случай при гаф при лепене

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                              по принцип всяка рекламна агенция и печатница работят с CorelDRAW така че не би трябвало да е проблем освен ако непочнат да правят физиономии за бройката
                              Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                              ами колеги аз си поръчах ама неми пречи да отнеса още един за всеки случай при гаф при лепене
                              Адаш, работят с Корел-а и то много добре...
                              Познавам ги, лепят ги, ако искате да се наговорите кой колко иска и да поръчваме, но най-добре е всеки на място да иде и да си каже предпочитанията за размер, вид фолио и т.н.

Comment

• Здравейте на всички!
                                Тей като искам да махана катализатора на колата от подписа ми искам да Ви попитам къде има такъв сервиз в Стара Загора къде освен да го махнат и могат да ми сложат резонантно гърне!
                                Предварително много Ви благодаря!
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X