Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Вчера към 19:30 ей тей съвсем случайно забелязах на около 50м от Кариби nmushnikov
    После ей тей съвсем случайно към 21:15 посока Мол-Метро се засякохме с колегата с JTD-то СТ 0666

Та нещо много шават Алфистите
    То пък да не шавне човек! А и мен не си ме видял, а колата!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      То пък да не шавне човек! А и мен не си ме видял, а колата!
      Виждам, виждам (базикам се само) Видях също че и черната на Ферариста също я нямаше
      Ама то като се замисля аз най-много съм шавнал та се довлякох до Стара Загора за...
      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:12.
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ако бях наблизо щях може би да те чуя или вече си по-тих от водата?
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
          Ако бях наблизо щях може би да те чуя или вече си по-тих от водата?
          Света вода ненапита съм аз
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• А бре колеги аз да питам дали някой от Стара Загора и региона ще ходи на рали БЪЛГАРИЯ?
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• ВАЖНО!!!

Кой ще е?ЦЪК!!!

Comment

• ти ми се видиш най-оправен за таз ралта!!!аз че ш минавам на синьото гориво в четвъртък не мъ бърка пак като идвам на срещички да зареждам с 5 стинки по малко!!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                  ти ми се видиш най-оправен за таз ралта!!!аз че ш минавам на синьото гориво в четвъртък не мъ бърка пак като идвам на срещички да зареждам с 5 стинки по малко!!!
                  С тази карта като зареждаш с отстъпка на касата пари ще ти дават

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    м да ,ти си най подходящ,поемай нещата да не са погваме с лошото
                    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                      Искам една нищо, че всяка вечер дремя там.
                      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• И аз се записвам за идеята
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Една и за мене ако може
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                            аз че ш минавам на синьото гориво в четвъртък не мъ бърка пак като идвам на срещички да зареждам с 5 стинки по малко!!!
                            Минаваш на ГАЗ????
                            Вече освен че си нежелан на горния паркинг, ами и дизелите ще те избутат в дъното на долния.......
                            Баси.......ся вече дори и Арбала ще те бие по байра.....
                            ПиЕс - в петък и събота ще ода до СФ и ако някой сондира и сметне колко карти да зема за наше село ше е добре, иначе ще взема 20 и ще ги харча по 2 лефа на парче......и аз съм ора и трябва ляб да ям......
                            Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:56.
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Минаваш на ГАЗ????
                              Вече освен че си нежелан на горния паркинг, ами и дизелите ще те избутат в дъното на долния.......
                              Баси.......ся вече дори и Арбала ще те бие по байра.....
                              ПиЕс - в петък и събота ще ода до СФ и ако някой сондира и сметне колко карти да зема за наше село ше е добре, иначе ще взема 20 и ще ги харча по 2 лефа на парче......и аз съм ора и трябва ляб да ям......
                              Вземи на мен 1
                              Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• че ко и има на газта е ??левче кевче,па тя моята вече немой върви на бензин за тва да я уморя хептен и слагам газ!пък нкой ко иска баирски гонки е къде е ягодовския баир там съм навит,да видим на кой колко му е....!!!
                                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Working...
                                X