не е по багажника имам тел намотана,ся ще намотая и на скоростната кутия че да не ме предаде следващич път!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Абре колеги на някой да му се намира такова нещо?http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=50063sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Четох ти темата... Аз съм с Тартарини, но не знам дали е същия блок. Занесе ли го на някой дето разбира от електроника? Защото като гледам как е затоплило това съпротивление може и от него да е. Нека да премерят елементите един по един, може да изскочи зайче от храста... А ако се видим може да му хвърлим едно око, нося си мултицет в колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеЧетох ти темата... Аз съм с Тартарини, но не знам дали е същия блок. Занесе ли го на някой дето разбира от електроника? Защото като гледам как е затоплило това съпротивление може и от него да е. Нека да премерят елементите един по един, може да изскочи зайче от храста... А ако се видим може да му хвърлим едно око, нося си мултицет в колата.
Иначе го носих в 2 сервиза за автоелектроника и никой не му се занимава с тая джаджа.Ходих и в магазин за електроника и веднага ми казаха че чарколяците ги имат ама ГЪЗОРЪКИТЕ "майстори" като не им се занимава и съм принуден да търся друго такова.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Важно:
Подарявам 2 комплекта оригинални стелки за Алфа 156 - мъхести, със задните 2 - английски тип са, но стават и на нашите.....
Първите двама печелят......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВажно:
Подарявам 2 комплекта оригинални стелки за Алфа 156 - мъхести, със задните 2 - английски тип са, но стават и на нашите.....
Първите двама печелят......
Comment
-
Даде толкоа лейкопласт, грехота е да откажа......ще ги донеса в сервиза утре, или нещо из нас...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи не си рекъл бре....
Comment
Comment