Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не е по багажника имам тел намотана,ся ще намотая и на скоростната кутия че да не ме предаде следващич път!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Намотай и на газовата уредба,че да харчи по малко...чувал съм, че като намотаеш на резервоара толкова пада разхода, че дори и започва да се пълни

Comment

• ооо слизам ей сега да пробвам веднага!ами да те попитам ти би ли ми услужил с малко тел че аз нещо съм я закъсал????
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Сорка.Не мога.Всичко съм омотал и така си ми е гут

Comment

• Абре колеги на някой да му се намира такова нещо?http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=50063
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Четох ти темата... Аз съм с Тартарини, но не знам дали е същия блок. Занесе ли го на някой дето разбира от електроника? Защото като гледам как е затоплило това съпротивление може и от него да е. Нека да премерят елементите един по един, може да изскочи зайче от храста... А ако се видим може да му хвърлим едно око, нося си мултицет в колата.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                Четох ти темата... Аз съм с Тартарини, но не знам дали е същия блок. Занесе ли го на някой дето разбира от електроника? Защото като гледам как е затоплило това съпротивление може и от него да е. Нека да премерят елементите един по един, може да изскочи зайче от храста... А ако се видим може да му хвърлим едно око, нося си мултицет в колата.
                Ами утре ако има срещичка.......
                Иначе го носих в 2 сервиза за автоелектроника и никой не му се занимава с тая джаджа.Ходих и в магазин за електроника и веднага ми казаха че чарколяците ги имат ама ГЪЗОРЪКИТЕ "майстори" като не им се занимава и съм принуден да търся друго такова.
                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Позната история с гъзоръките! Като се видим ще говорим.

Comment

• Важно:
                    Подарявам 2 комплекта оригинални стелки за Алфа 156 - мъхести, със задните 2 - английски тип са, но стават и на нашите.....
                    Първите двама печелят......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Важно:
                      Подарявам 2 комплекта оригинални стелки за Алфа 156 - мъхести, със задните 2 - английски тип са, но стават и на нашите.....
                      Първите двама печелят......
                      Пу за мен едните

Comment

• Даде толкоа лейкопласт, грехота е да откажа......ще ги донеса в сервиза утре, или нещо из нас....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Аз дали да не съм втория?
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Ми не си рекъл бре....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Ми не си рекъл бре....
                              Утре по тела ще ти река с повече детайли
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• 'Стървах примоцията!

Comment

Working...
                                X