Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Ми че когато ми дойдеш на крака или място......няма да те карам да пишеш молба в два екземпляра, със СиВи, медицинско и прочее.....идваш и се возиш деба.....
    абе кво ша го возиш , ай си кара кошницата
    Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
    Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Да види и той малко мощ,че тия куци Т.спаркове само главите ни ядът!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново

И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса ....

Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------

аааааа ууууууууу
        и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ...
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• Колеги.....имам едно предложение ...
          Пред Мола има ледена пързалка,айде в неделя са се съберем там и да се попързаляме....да видим кой кого ще изпързаля
          То с колите е ясно...аз и Никито сме хората с бързаците
          Ама я да видим на кънките кой ще е шампион
          Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
            Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново

И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса ....

Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния [COLOR="Silver"]
            Шефке, вчера да не е имало алкохолен делириум
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• уффф
              ако беше така,ама не е

не приемам алкохол под никаква форма....сорри
              Born to make me happy

Comment

Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново

Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------

аааааа ууууууууу
                и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ...
                Бела по скоро кротувай и карай кротко дизелчето, нека мине първо разработката да не ревеш пак или вече като те слушам си почнала да даваш цялата газ...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Жика....ти от кога стана такъв спец

Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
                  А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!

И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....
                  Born to make me happy

Comment

• На тая пързалка вече не ме пускат.......като врътна 2-3 тройни аксела и надера леда, и ме гонят деба.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• еееееееееее....не ти вярвам...пък и там са мои хора...айде не се страхувай,няма да паднеш
                      Born to make me happy

Comment

• СИНИЯ ДИЗЕЛОЗАСРАМИТЕЛ тази вечер се изрева с пълен глас след 3 месечно мълчание и много го сърбят гумите така че за 1 летящ старт си намери мераклия (с летните джапанки съм, като се счупи беше лято)

П.П. не съм я карал още незнам колко съм бърз, направих си 1 завойче из железник по дупките да и наместя уплътненията че беше залепнала
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Честито! Изрева, изрева, ама явно и е тънко гласчето, че не можа да събуди бебока в колата... Ами тъй като гледам двама сте прясно ремонтирани и ви "сърбят гумите", така, че - действайте!
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Жика....ти от кога стана такъв спец

Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
                            А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!

И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....
                            Ти пак да не се обидиш нещо Просто ти казвам че е хубаво една разработка да си направиш поне едни 3-4-5 000км кротко
                            Иначе нека те радва дълго време Вагончето
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ти пък да направи 10 000 да смени маслото и тогава!Не и трябват повече от 1500-2000км
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Колата е вече разработена .... ама ще ви свия отново шапките на гонките вие за това сега се чудите как да ме откажете
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X