If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми че когато ми дойдеш на крака или място......няма да те карам да пишеш молба в два екземпляра, със СиВи, медицинско и прочее.....идваш и се возиш деба.....
Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново
И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса ....
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
аааааа ууууууууу
и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ...
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Колеги.....имам едно предложение ...
Пред Мола има ледена пързалка,айде в неделя са се съберем там и да се попързаляме....да видим кой кого ще изпързаля
То с колите е ясно...аз и Никито сме хората с бързаците
Ама я да видим на кънките кой ще е шампион
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Айде айде не мЪ карайте да ви показвам що е това гонка на параолимпиада с коли с байпас,че ще ви свия шапките отново
И с бай пас пак сме НОМЕР ЕДНО ... ама не ми се иска да засрамвам колегите ,че току виж ме ступали някъде,че аз с тоз дизелак не стига,че и с бай пас и не стига че и не къди вече кЪт печка ми и пусто да го е.а и у ауспуха върви ли върви неговата майк недна ... италианска мъстия е била тя майка му и върви та съ къса ....
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния [COLOR="Silver"]
Шефке, вчера да не е имало алкохолен делириум
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Момчета кой от вас в неделя ще е на стартовата линия срещу един скромен байпасиран дизле на име Алфонсо-Зелената мълния
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
аааааа ууууууууу
и да ни забрава да въ предупрея че койту намери правописни грешки кой да си ги задържи за себе си у тях си,ама койту намери правилни думи да си ми ги върне че съвсем ще ми изпие чавка мозъка веч ...
Бела по скоро кротувай и карай кротко дизелчето, нека мине първо разработката да не ревеш пак или вече като те слушам си почнала да даваш цялата газ...
Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!
И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....
СИНИЯ ДИЗЕЛОЗАСРАМИТЕЛ тази вечер се изрева с пълен глас след 3 месечно мълчание и много го сърбят гумите така че за 1 летящ старт си намери мераклия (с летните джапанки съм, като се счупи беше лято)
П.П. не съм я карал още незнам колко съм бърз, направих си 1 завойче из железник по дупките да и наместя уплътненията че беше залепнала
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Честито! Изрева, изрева, ама явно и е тънко гласчето, че не можа да събуди бебока в колата... Ами тъй като гледам двама сте прясно ремонтирани и ви "сърбят гумите", така, че - действайте!
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
Споко бре,парите са за това за да се харчат....като се скапа отното,ще я ремонтираме отново !
А и Алфите са здрави коли,карах я повече от половин година прегрята и с пукната глава ... като отворихме главата имаше 8 ( ОСЕМ ) пукнатини !!!
И к'во...вървеше си колата,само дето малко повечко антифризец гореше....
Ти пак да не се обидиш нещо Просто ти казвам че е хубаво една разработка да си направиш поне едни 3-4-5 000км кротко
Иначе нека те радва дълго време Вагончето
Comment