Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми неска му сложих мокета, доизкусоряване това онова, после ще е седмица при Лисан за ремъци и махане на клима, и после почва юркането.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Ми неска му сложих мокета, доизкусоряване това онова, после ще е седмица при Лисан за ремъци и махане на клима, и после почва юркането.....
      Eeee значи всичко вече приключва по бегачката...

ПП: Та и аз искам поне 100 метра да ме повозиш да чия тоя звук на шестака...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е не мое 100, повече от 90 метра не возя......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Е не мое 100, повече от 90 метра не возя......
          Е добре и толкова става
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• чшш преди да я закараш към СТз, докато колата е в София звънни и мене едни 90метра да ме повозиш
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• колеги направеха ми генерация на 60мм , за мойта алфа тя е 1.6тс 120 ама ми каза един приятел че ся по малко ще варви щото е много голяма трабата казами да е 50мм и да си седят оригиналните колектори да неги барам вие какво ще ме посъветвате ???

Comment

• Аз нямам такъв проблем... Ей сега роди колата - май е гарнитура на главата, влиза антифриз в цилиндрите... Ама какви готини облачета прави... Утре се почва пак голямото разглобяване. Скоро не беше ми се случвало...
                Някой да знае какъв е ключа за развиване на главата? Някаква звезда е...
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Не ти върви нещо....

Comment

• Момци, днеска бях в автомивката дето Стайко каза че е бил в нея, за 9 кинта отвън и отвътре не успях да си позная колата, изобщо съм много впечатлен, стобственичето е от Алфа сектата, върши си нещата с мерак и желание, и каза че за всички алфисти от клуба и СТЗГ ще има нещо като карти за намаление, за 7,50 ще е въпросната услуга......рядко се пускам да правя реклама, или да препоръчвам нечий услуги, но ви съветвам да се завъртите там, и да споменете че сте от алфа форума.......зима е и иде кишав период......
                    Понеже не писах къде е - като се тръгне към стария Железник, след магазин Дейзи има малка все още табела за автомивка, и се влиза по алеика в голям заден двор......
                    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 18:45.

Comment

• аз като казвам нещо не лъжа!!!!
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                        аз като казвам нещо не лъжа!!!!
                        А на теб кой ти каза?

П.П. Ники не си разбрал 20% е отстъпката което прави 7.20 лефа вътре вънка.Недей да плашиш хората с такива крупни цифри...
                        Last edited by kokless; d.m.y г., 10:42.

Comment

• ако е вярно евала на момчето ,аз лично ще отида да проверя дали е така за инфото на Ники
                          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Мда днес и аз ходих...мисля да повторя
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Дано най-накрая да сме си намерили читава автомивка, в тоя град
                              До сега където съм ходил, един път мият друг път не, тъпа работа.
                              sigpic
                              alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщение
                                Дано най-накрая да сме си намерили читава автомивка, в тоя град
                                До сега където съм ходил, един път мият друг път не, тъпа работа.
                                бе то ти много я караш тая кола ,че и мивка и търсиш
                                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Working...
                                X