If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много е спортен служебния 1.6 ТУРБООО диесел чудовищните 80 коня и трябва да следя стрелките че той като самолет ,налягане на гумите височина на полета и такива НУЖНИ датчици за спортен ГОУФ няма време за оглеждане (видях те ама късно и докато бибитна ти отлетя )
Ти копчетата на мене остави ,кажи къде и кога да ти дам шишенцето с чудотворна течност че стана 3 дена стой при мене и се каня да ти го донеса
Ми довечера се прибирам, утре ще съм пред нас, дори и да ме няма, майка си дреме постоянно вкъщи, така че може да го фърлиш на нея, но си остави малко за себе си, че да ти дам да пробваш и ти.....
Иначе за Пловдив може би ще отпадна, че един ще идва в неделя да му давам шибедах, и ще трябва да ходя до село да режа с флекса.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Колеги, ще се ходи ли някъде утре?Днес съм на бачкане и трябва да се обадя предварително за утре вечер.Иначе ше требе у18:10 такър такър на голямото рейс за ТЕЦА!
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
аз бешех тъкмо отивах към онази известна автомивка в малкия железник.
П.П. абе хора тия момци на тая мивка ми разказаха играта.Аз си мислех че до сега съм ходим на автомивка! Като наскачаха като нинджи по колицата не оставиха местенце дет да не са почистили хорицата. направо останах очарован
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment