Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    много е спортен служебния 1.6 ТУРБООО диесел чудовищните 80 коня и трябва да следя стрелките че той като самолет ,налягане на гумите височина на полета и такива НУЖНИ датчици за спортен ГОУФ няма време за оглеждане (видях те ама късно и докато бибитна ти отлетя )
    ...е чак да съм отлетял

Comment

Ти копчетата на мене остави ,кажи къде и кога да ти дам шишенцето с чудотворна течност че стана 3 дена стой при мене и се каня да ти го донеса
      Ми довечера се прибирам, утре ще съм пред нас, дори и да ме няма, майка си дреме постоянно вкъщи, така че може да го фърлиш на нея, но си остави малко за себе си, че да ти дам да пробваш и ти.....
      Иначе за Пловдив може би ще отпадна, че един ще идва в неделя да му давам шибедах, и ще трябва да ходя до село да режа с флекса.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

АВЕ лигльовци ................ .Такова нещо не ми се беше случвало досега

П.П. а за разходката до пловдив пишете и мене
        абе имам едни 17-ки дето мнооо ше ти тичат на джантетата....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• Колеги, ще се ходи ли някъде утре?Днес съм на бачкане и трябва да се обадя предварително за утре вечер.Иначе ше требе у18:10 такър такър на голямото рейс за ТЕЦА!

Comment

• Май няма
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Ok.А нередовната от колко?

Comment

• и къде ще сме утре?и в колко?
                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                  и къде ще сме утре?и в колко?
                  Абе ти ли свирна днеска покрай нас бре.....че не беше СТ номер.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• аз бешех тъкмо отивах към онази известна автомивка в малкия железник.

П.П. абе хора тия момци на тая мивка ми разказаха играта.Аз си мислех че до сега съм ходим на автомивка! Като наскачаха като нинджи по колицата не оставиха местенце дет да не са почистили хорицата. направо останах очарован
                    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Аре кажете нещо бре, с ченгел ли да ви вадя думите от устата....

Comment

• типчетата на автомивката наистина добре работят.... аз съм доволен,пак ше ида..... еваларката
                        '97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Аре кажете нещо бре, с ченгел ли да ви вадя думите от устата....
                          Добър вечер колеги. Как сте,ко праите? Нещо гръмнало,ала-бала няма ли
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                            има бре
                            как да няма
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                              Бат Радо как е сцеплението отзад, с тая пейка дето си я лепнал....

Comment

• леко дърпало на ляво каза... то сигурно е щото е лепена с дъвка или... как каза монтажно лепило за гранитогрес....
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                sigpic

Comment

Working...
                                X