ко стааааа....бе хораааа....има ли живи Алфа фенове в Плевен??????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщениеко стааааа....бе хораааа....има ли живи Алфа фенове в Плевен??????простено ни е само стари муцуни
и във форума и по срещите...толкова много нови алфи а симпатизанти няма
трябва да се стягаме
феста идваааааа
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениенали знаеш че ние лео позаспиваме от време на времепростено ни е само стари муцуни
и във форума и по срещите...толкова много нови алфи а симпатизанти няма
трябва да се стягаме
феста идваааааа
а за утре в 19:00 и да вали пак
инач
е
Alfa romeo 145
Comment
-
аз сигурно ще ходя до Търново и ако се прибера по рано ще намина да се видим,няма да е лошо и някои от "старите" ни приятели да пишат или да дойдат да се видим--примерно ТИФОЗА,аз не съм идвал много редовно и не съм виждал ГЕОРГИ--използвам случая да ги ПОЗДРАВЯ....
И ДРУГИТЕ ЕСТЕСТВЕНО(обичайните заподозрени)
ALFA 147 1.6
Comment
-
В 19:00 сме на линия пак нали и без отсъстващи ,че ще се глобяваме вечеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеАко мога да карам до другата неделя най-вероятно ще дойдаALFA 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщениеколега,защо да не можеш да караш???Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеЗащо онзи ден ми махнаха гипса (след скъсани връзки и ставна капсула) и докторите ми забраниха да карам поне до една-две седмици ... Абе надявам се до края на седмицата да мога да карам, че вече се побърквам, а и алфето плаче за мен всяко нощ
брат ти идвал ли си до сега на срещите ?
Alfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщениеПлаче ми няма кой да го изреже
брат ти идвал ли си до сега на срещите ?
ама само за 5 мин стоях, че бях с компания и отивахме на кафе
Не знам сега в колко часа се събирате, но преди май беше точно по време на формулата, което предполагам възспира доста хора да дойдат
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеЕдин път случайно минавах и се отбих да видя как са плевенските алфистиама само за 5 мин стоях, че бях с компания и отивахме на кафе
Не знам сега в колко часа се събирате, но преди май беше точно по време на формулата, което предполагам възспира доста хора да дойдат
Alfa romeo 145
Comment
-
абе сега вече минаваме на есенно време ли та почваме от 17???не че ми пречи ама трябва да направим някъв график че така както ги въртим и не е много добре
...и Цезаре не го приемай като упрек все пак не искам да ти се правя на силен-все пак съм самомалък Хектор
Comment
Comment