Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
аа аз мислех че 75turbodelta ли къв там беше му е солташакАве той нащо момче да не е баннат
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениекак да заспя от такива дразнители
Comment
-
Желаещи утре за срещичка към 2 че аз после ще заминавам на СвищакаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Айде ве няма ли желаещи кво стана май няма да се събираме днесAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
как няма да се събираме бе
който не дойде да му мисли а за 2 часа мен не ме бърка, въпроса е другите дали ще погледнат
Comment
-
-
Ам казва ли ти някойаз съм в Свищака на ракия и салата
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеАм казва ли ти някойаз съм в Свищака на ракия и салата
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment