Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз ако бях свободен щях да правя същото.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• дано времето се смили поне в неделя
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Да подчертая че в класа до 2.0 ще има човек от наще момчето е от софия кара много лоша 145-ца 1.4 (ама вари малко повечко от стандартна )
        Alfa romeo 145

Comment

• малко или бая повечко.да му пожелаем успех

Comment

• Аве с 1.4 в клас до 2.0 трябва да е разпилена доста. КОлко часа е състезанието? Люси и аз съм там
            Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
            Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
            Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• ще има ли нощен дрифт,защото нещо такова ми казват но източниците ми са ненадежни,та ако някой знае да ме светне и мен и аз да съм между знаещите

Comment

• мисля че ще има http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31986
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• информацията беше напълно изчерпателна,нямам повече въпроси относно състезанието.през деня не мога да дойда но за нощното съм там на 300%.луд умора няма тва е

Comment

• Имам уникалната способност винаги да изпускам всичко интересно тази неделя 100% съм на ВТ може да ударите една жица вече ме хваща яд че се изпускам

П.С Пешка видях ви на Дружба даже ви свирнах
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                      Имам уникалната способност винаги да изпускам всичко интересно тази неделя 100% съм на ВТ може да ударите една жица вече ме хваща яд че се изпускам

П.С Пешка видях ви на Дружба даже ви свирнах
                      Брат щи звънна в неделя за Търново
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                        Брат щи звънна в неделя за Търново
                        Ок аз ще тръгвам от Свищака най-вероятно още от събота може да съм там ама на съм напълно сигурен за събота
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• в събота вечерта съм на ресторант и ако не се напия многоще доида и аз на търново
                          има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Аре бе утре няма ли да има кандидати за Търново?
                            И между другото Night Drift Show-то беше доста добро
                            Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                            Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                            Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• да и аз съм на мнение че беше добро но Тодор Дунев не излезе за нощтния дрифт аз отидох главно заради него но и другите бяха атрактивни

Comment

• Тръгваме за Търновоооо..... Колеги ако някой се е обърка и дойде да звъннка......

ALFA 145 1.6 ТS `97
                                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Working...
                                X