If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ти се.Камерките са малко повече.....В неделя фишче от хлопел без лепенки с радарче и камерка-за превишена скорост само,че камерката не беше пусната.....
хмммм още имало...аааа има ли ужилени досега от камерата,пращат ли призовки ,щот и аз обичам да минавам на розово по сфетофарите
на мен не ми пратиха снимката на адрес а само най-културно ме призоваха в рпу-то и ми я паказаха там,неприатно но какво да се прави съдба,минал съм по неподходящо време и място,има още 2 патрулки с камери но не са с ленти което е гадно изпадат под прикритие и ще зачестят гредите.аз започнах да се опитвам да спазвам ограниченията не че успявам,но пък имам желание
Колеги вие направо ме убихте, аз обичам да си натискам и нищо че фиата е слаб може да минава ограниченията. Ся ша трябва да карам по-леко че да не са получи грешка а и колата като е на баща ми на и мето няма да мен да ми пратят призовка ами на него
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
да на него ще я пратят,но ако идеш с него и кажеш че ти си карал ще санкционират теб,играта е че може да се яви някой който има книжка а не кара кола водиш него пишат му акт ,който съответно ти плащаш,но ако си за лишаване лишават него така или иначе нищо не губи и без това не кара кола,след 1 година му възстановяват точките и всичко е 6.Другия вариант за да не те лишават си прехвърляш колата на някой който няма книжка,и като го викат да предявяват снимки и т.н.казва че не знае на този ден кой е карал защото някалко човека ползват автомобила,пишат акт но само парична санкция ,няма какво да му вземат
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment