Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
    бе не е загинала ама знае ли някои за тва по навреме да я пробвам пък квото стане
    Бобак разбрах че си чипосал и още не си почерпил
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• моята я няма в ниските и няма смисъл да я мъча,сигурно и аз ше влеза в един чип но по нататък във времето,че сега нямам свободни парици за чипове и т.н
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Парите винаги са проблем и на мен много ми се иска ама как да стана като няма милиони ... мн работи ми се искат ама...
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• ако има кой да ми дава кинти ще направя чудеса

Comment

• имаше ли збирка неможах да доида пишете
            има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• май не и аз не можах да ида,че малкия ме кара да го водя на цирк и той беше страшна тъпня само дето дадох маса пари за билети и изтървах и тая збирка

Comment

• Станахме много несериозна група макар че аз най-малко имам право да го казвам предвид че последните няколко седмици все съм зает и пропускам
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• нямам наблюдение какво е постоянството защото от скоро зех и да ходя но за себе си и аз ще кажа че пропуснах последните пъти но бях на работа.предполагам ще се поправим за напред

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                    ако има кой да ми дава кинти ще направя чудеса
                    какво искаш да кажеш с това
                    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• абе хора,някои знае ли дали и патрулките без синята лента на тях могат да снимат,знам че тези с лентата снимата ама другите не ги знам,че ако могат и те да снимат не е много добре....
                      ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                        абе хора,някои знае ли дали и патрулките без синята лента на тях могат да снимат,знам че тези с лентата снимата ама другите не ги знам,че ако могат и те да снимат не е много добре....
                        ице само тая със синята лента има камера др са само с радари
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Абе тая неделя в колко е срещата в Свищов, че аз ще съм там още в Събота
                          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                            ице само тая със синята лента има камера др са само с радари
                            Ще ти се.Камерките са малко повече.....В неделя фишче от хлопел без лепенки с радарче и камерка-за превишена скорост само,че камерката не беше пусната.....
                            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                              Абе тая неделя в колко е срещата в Свищов, че аз ще съм там още в Събота
                              ами 12-12:30 че първо да си взема дипломата за магиосник(магистър)
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• пишете каде ще се чакаме в неделя и колко чеса за свищов
                                има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

Working...
                                X