Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
    кои са тези дето немат криза ма както и да е ако искате елате в неделя в 7 часа в каилъка и да го решим ако искате де ама пишете дали въобще да ходя
    Абе ти въри пък .....
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Мерси колеги но намерих начин да я закарам на Лисан
      Mercedes C 200 compressor

Comment

• Бравооооооо.Аз,Тодор и прокурора.....
        ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
          Бравооооооо.Аз,Тодор и прокурора.....
          извинявай те че неможах да доида но внезапно ми дойдоха гости та изкарах ме до един през ноща. Ако ходите на кафенце ми звъннете ОК.
          има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• КЪДЕ СТЕ БРЕ ???

Comment

• Тук
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Колеги аз съм от Троян имам 145 2.0ТС,тука в моя град алфите са малко и няма такива срещи.Ще ми кажете ли нещо повече за вашите среши кога и каде се събирате ,идват ли мн хора и ако не възразявате да се присъединя към вас някой път
                Alfa Romeo 145 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от LUDATA_ALFA Покажи съобщение
                  Колеги аз съм от Троян имам 145 2.0ТС,тука в моя град алфите са малко и няма такива срещи.Ще ми кажете ли нещо повече за вашите среши кога и каде се събирате ,идват ли мн хора и ако не възразявате да се присъединя към вас някой път
                  Колега винаги си добре дошъл,но не се събират кой знае колко алфисти,добре е да се информираш преди това за какво иде реч,от тази тема преди да се разкарваш,за да не се окаже че си бил километри излишно,надявам се да се видим и запознаем скоро.Аз не съм от редовните,но такава ми е работата че особенно лятото намам много свободно време,но идвай аз поне нямам против,всеки който е навит да се среща с нас и т.н.е добре дошъл ние сме една общност.
                  sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                    Колега винаги си добре дошъл,но не се събират кой знае колко алфисти,добре е да се информираш преди това за какво иде реч,от тази тема преди да се разкарваш,за да не се окаже че си бил километри излишно,надявам се да се видим и запознаем скоро.Аз не съм от редовните,но такава ми е работата че особенно лятото намам много свободно време,но идвай аз поне нямам против,всеки който е навит да се среща с нас и т.н.е добре дошъл ние сме една общност.

Основния проблем е,че Клуб Алфа Ромео Плевен май се разпадна , а беше много готин Но може да се постараем да го възродим пак не е още напълно изгубен
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение

Основния проблем е,че Клуб Алфа Ромео Плевен май се разпадна , а беше много готин Но може да се постараем да го възродим пак не е още напълно изгубен
                      Еми земайте да идвате от време на време де...

Comment

• Ами ако се събирате аз съм навит да дойда на някоя среща
                        Alfa Romeo 145 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                          Еми земайте да идвате от време на време де...
                          Виновен Признавам си
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• И последно от колко часа е сбирката да пробвам да дойда в неделя

Comment

• По към 7 че не е толкова горещо

Comment

• Момчета и тази сбирка изтървах.Водих малкия на Долна на състезанието и като се прибрах към 17ч.,уж за малко да легна и да намина към Кайлъка,като се събуждам то 21ч.Ако сте ме чакали извинявайте.

Comment

Working...
                                X