Първоначално публикувано от bobaka
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеБравооооооо.Аз,Тодор и прокурора.....та изкарах ме до един през ноща. Ако ходите на кафенце ми звъннете ОК.
има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????
Comment
-
Първоначално публикувано от LUDATA_ALFA Покажи съобщениеКолеги аз съм от Троян имам 145 2.0ТС,тука в моя град алфите са малко и няма такива срещи.Ще ми кажете ли нещо повече за вашите среши кога и каде се събирате ,идват ли мн хора и ако не възразявате да се присъединя към вас някой пътsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеКолега винаги си добре дошъл,но не се събират кой знае колко алфисти,добре е да се информираш преди това за какво иде реч,от тази тема преди да се разкарваш,за да не се окаже че си бил километри излишно,надявам се да се видим и запознаем скоро.Аз не съм от редовните,но такава ми е работата че особенно лятото намам много свободно време,но идвай аз поне нямам против,всеки който е навит да се среща с нас и т.н.е добре дошъл ние сме една общност.
Основния проблем е,че Клуб Алфа Ромео Плевен май се разпадна , а беше много готинНо може да се постараем да го възродим пак не е още напълно изгубен
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
Основния проблем е,че Клуб Алфа Ромео Плевен май се разпадна , а беше много готинНо може да се постараем да го възродим пак не е още напълно изгубен
Еми земайте да идвате от време на време де...
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеЕми земайте да идвате от време на време де...
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Момчета и тази сбирка изтървах.Водих малкия на Долна на състезанието и като се прибрах към 17ч.,уж за малко да легна и да намина към Кайлъка,като се събуждам то 21ч.Ако сте ме чакали извинявайте.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment