Момчета може ли да идвам,въпреки че нямам кола.Аз ще обикна Алфите понеже вече обичам един от вас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tristan_lМомчета може ли да идвам,въпреки че нямам кола.Аз ще обикна Алфите понеже вече обичам един от вас.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от me_to_uПървоначално публикувано от trustworthyАре и тука латиносериалА знае ли отсрещният, че го обичаш
Ми следващия път земи я заведи до аспарухово да пиете по една бира, бе!
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Днес питах за местенце. Казаха ми някаде около Aксаковска панорама, ама нямало май много места за паркиране, което сигорно ще е проблем. Обаче мога да предложа нещо: Все пак не сме малко хора, а тази писта не е чак толкова голяма. До водица ли беше ?Можем да се хванеме и тези които нямат работа да се поизчисти малко. Все пак ще продължа да разпитвам за място някаде тука за да се позабавляваме както му е реда
mod edit: Yon
Comment
-
Значи сега на 27 май пак ще има така ли?нали е последна неделя?аз от 22 до 25 съм на Слънчев Бряг.. и на 27 ще мога да дойдаза първи път
sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
да бе какво ще става за тази неделя ще има ли нещо или не пишете да се приготвям и аз не че имам какво да показвамама все пак
превод на кирилица: Yon
Comment
-
Първоначално публикувано от iskrevда бе какво ще става за тази неделя ще има ли нещо или не пишете да се приготвям и аз не че имам какво да показвамама все пак
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Благодарности към колегата от Добрич с черно GTV , който ме изчака при паркиране на заден ход. Не е възможно да не е видял стикера на клуба на фона на перденцата от разстояние 2-3 м.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
някой ще каже ли нещо за тая неделя...???sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Първоначално публикувано от aMoHuaKнякой ще каже ли нещо за тая неделя...???
trustworthy и Tinoto какво ще кажат по въпроса?Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment