Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От рано да попитам-тази неделя ще има среща, нали? Аз ще се напъна жив умрял да дойда, че ще ми е за последно този сезон.

Comment

• Ходене на юг

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
      и там има бири, пък дори и плаж има.... не ви ли се ходи на море ве?!?!?!
      Сигурно и сервитьорки има.
      Ти какво имаш предвид?
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
        От рано да попитам-тази неделя ще има среща, нали? Аз ще се напъна жив умрял да дойда, че ще ми е за последно този сезон.
        По план график трябва да има
        За нас винаги е удоволствие да докараш зверо да му се радваме
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
          Звънни да те съпроводя
          0899/075-666
          ОК ще ти звънна,само гледайте да съберете повече 159-ки,вие имате много,да направим хубви фотоси
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            По план график трябва да има
            За нас винаги е удоволствие да докараш зверо да му се радваме
            Там съм.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              ОК ще ти звънна,само гледайте да съберете повече 159-ки,вие имате много,да направим хубви фотоси
              Еми имаме 2 или 3 +една Брера само Спорт Вагон нямаме ама ще се нарадваме на твоя

@me_to_u
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Мдабе, ние с обикновените 156 - кво да правим??? ... Алоууу, тука на дискриминация ми мирише! Ще се оплача на локалния модератор!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Мдабе, ние с обикновените 156 - кво да правим??? ... Алоууу, тука на дискриминация ми мирише! Ще се оплача на локалния модератор!
                  Вие сте масовки бре .
                  Ти с модератора недей да плашиш , че .... много е зъл

Comment

• Май извънаредна сбирка ще има...
                    Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• Първоначално публикувано от Nimi Покажи съобщение
                      Май извънаредна сбирка ще има...
                      Май си е съвсем редовна, новобранец ...

Comment

• Хаха

Той месеца имал 5 недели.. а останалото... не си струва коментара.
                        Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• За жалост няма да присъствам, въпреки желанието ми, но красавицата е в болница , благодарение на поредния гнусен простак, който не различава градска улица от самолетна писта.

Comment

• Спря в тебе ли ?
                            ужст

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Спря в тебе ли ?
                              ужст
                              Много смотана ситуация, в която е**н бакшиш мина на червено. Аз се "разминах" със смачкан калник. И мързеливото ченге ми обясняваше, че нищо и няма на колата ми. Направо като я гледам колата така ранена и ми става лошо

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
                                Много смотана ситуация, в която е**н бакшиш мина на червено. Аз се "разминах" със смачкан калник. И мързеливото ченге ми обясняваше, че нищо и няма на колата ми. Направо като я гледам колата така ранена и ми става лошо
                                До края на месеца те искам на линия
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X