От рано да попитам-тази неделя ще има среща, нали? Аз ще се напъна жив умрял да дойда, че ще ми е за последно този сезон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Ходене на юг
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеи там има бири, пък дори и плаж има.... не ви ли се ходи на море ве?!?!?!
Сигурно и сервитьорки има.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеОт рано да попитам-тази неделя ще има среща, нали? Аз ще се напъна жив умрял да дойда, че ще ми е за последно този сезон.
За нас винаги е удоволствие да докараш зверо да му се радвамеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеЗвънни да те съпроводя
0899/075-666Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеПо план график трябва да има
За нас винаги е удоволствие да докараш зверо да му се радваме
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОК ще ти звънна,само гледайте да съберете повече 159-ки,вие имате много,да направим хубви фотоси
@me_to_u
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМдабе, ние с обикновените 156 - кво да правим??? ... Алоууу, тука на дискриминация ми мирише! Ще се оплача на локалния модератор!
Ти с модератора недей да плашиш , че .... много е зълНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Nimi Покажи съобщениеМай извънаредна сбирка ще има...
Comment
-
Хаха
Той месеца имал 5 недели.. а останалото... не си струва коментара.Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV
Comment
-
Спря в тебе ли ?
ужстНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеСпря в тебе ли ?
ужстАз се "разминах" със смачкан калник. И мързеливото ченге ми обясняваше, че нищо и няма на колата ми. Направо като я гледам колата така ранена и ми става лошо
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеМного смотана ситуация, в която е**н бакшиш мина на червено.Аз се "разминах" със смачкан калник. И мързеливото ченге ми обясняваше, че нищо и няма на колата ми. Направо като я гледам колата така ранена и ми става лошо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment