Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще направя всичко възможно и аз да дойда даже мисля да подкарам ГТВ-то че се очаква дълга зима а тя си няма зимни гуми и зимата стои в гаража
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първи сняг

Честит ви първи сняг колеги
      Тази година от рано запушиха дупките, напролет ще броим жертвите
      Attached Files
      Alfa Romeo GT 2.0 JTS
      Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
      Fiat Brava TD100

Comment

• Един бърз варненски дизел ми се струва ,че ще трябва да си чака картичка от Камерата на с.Садиево /преди Нова Загора/

Святках му аз ама се бях дегизирал със служебната кола и едва ли ме е познал
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Един бърз варненски дизел ми се струва ,че ще трябва да си чака картичка от Камерата на с.Садиево /преди Нова Загора/

Святках му аз ама се бях дегизирал със служебната кола и едва ли ме е познал
          Aхахахха
          няма няма
          аз там камера в Съдиево я знам и винаги минавам бавно
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Тъкмо щях да пиша, че не съм бил аз този дизел, но Камен си е признал
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Тъкмо щях да пиша, че не съм бил аз този дизел, но Камен си е признал
              @trustworthy
              Бърз казах , не само дизел

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

@trustworthy
                Бърз казах , не само дизел

То беше ясно, че е дизел, защото толкова далеч от Варна никой собственик на бензинова няма да рискува да се отдалечи. А в дизеловата концепция на алфа 'бавен дизел' няма заложен.
                _______
                146 JTD - ex

Comment

• Хм , заяждаш се ти ама ако знаеш къф е зъл мода на раздела тука и как набързо ще ни нашляпа по 3 бързи (не бира) .
                  Иначе с бензина никакъв проблем да се стигне през този сезон до която и да е точка на БГ . Поне няма да се притеснява човек дали ще му замръзне горивото вечерта и кога най-после ще стопли парното

Comment

Хм , заяждаш се ти ама ако знаеш къф е зъл мода на раздела тука и как набързо ще ни нашляпа по 3 бързи (не бира) .
                    Иначе с бензина никакъв проблем да се стигне през този сезон до която и да е точка на БГ . Поне няма да се притеснява човек дали ще му замръзне горивото вечерта и кога най-после ще стопли парното
                    spam
                    Право куме - во очи!
                    spam

Comment

Хм , заяждаш се ти ама ако знаеш къф е зъл мода на раздела тука и как набързо ще ни нашляпа по 3 бързи (не бира) .
                      Аз не съм чувал за дизел с горе-описаните проблеми )
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Трима модератори спамят яко, чепкат дизели ... Колеги, малко по-сериозно, да не вадя специалната клавиатура!

Comment

• Тази неделя?

Comment

• Я да видим сега кой не дойде тази неделя
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Я да видим сега кой не дойде тази неделя
                              Модератор ли е не го брой да е дошъл

Ти даде пример как не се ходи по срещи , след тебе и Камен и Иво започнаха да не идват а напоследък и аз

Comment

• Ами, ти не дойде Пламене

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

днес снимки никой ли не направи ? хайде пуснете нещо !
                                AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

Working...
                                X