If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един бърз варненски дизел ми се струва ,че ще трябва да си чака картичка от Камерата на с.Садиево /преди Нова Загора/
Святках му аз ама се бях дегизирал със служебната кола и едва ли ме е познал
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Един бърз варненски дизел ми се струва ,че ще трябва да си чака картичка от Камерата на с.Садиево /преди Нова Загора/
Святках му аз ама се бях дегизирал със служебната кола и едва ли ме е познал
Aхахахха
няма няма
аз там камера в Съдиево я знам и винаги минавам бавно
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Тъкмо щях да пиша, че не съм бил аз този дизел, но Камен си е признал
@trustworthy
Бърз казах , не само дизел
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
То беше ясно, че е дизел, защото толкова далеч от Варна никой собственик на бензинова няма да рискува да се отдалечи. А в дизеловата концепция на алфа 'бавен дизел' няма заложен.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Хм , заяждаш се ти ама ако знаеш къф е зъл мода на раздела тука и как набързо ще ни нашляпа по 3 бързи (не бира) .
Иначе с бензина никакъв проблем да се стигне през този сезон до която и да е точка на БГ . Поне няма да се притеснява човек дали ще му замръзне горивото вечерта и кога най-после ще стопли парното
Хм , заяждаш се ти ама ако знаеш къф е зъл мода на раздела тука и как набързо ще ни нашляпа по 3 бързи (не бира) .
Иначе с бензина никакъв проблем да се стигне през този сезон до която и да е точка на БГ . Поне няма да се притеснява човек дали ще му замръзне горивото вечерта и кога най-после ще стопли парното
Аз не съм чувал за дизел с горе-описаните проблеми )
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Ти даде пример как не се ходи по срещи , след тебе и Камен и Иво започнаха да не идват а напоследък и аз
Comment