Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АШКОСУМ, МАШААЛА,АФЕРИМ! Мястото изглежда идеално!
    ''
    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Със Светльо трагваме заедно от нашето предградие,ще направим една врътка на Морска гара към 15:15.Бързи снимки и хващаме посока Библиотеката.
      Ако има желаещи да са там в този час!
      Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
      ------------------------------------------

Comment

• Първоначално публикувано от sudo
        Колеги днес ходих до заведението и направих малко снимки да се ориентирате къде е. Ако се влиза от Морска гара съм го засичал е на 1.6 км, през Почивка не знам не рискувах с каутеуа
        Ето и снимки на едната се вижда че е на 300-400 м от гьола с топлата вода.
        .
        Oт Почивка съм слизал надолу и съм стигал до топлата вода. При бавно каране няма страшно , само дето има много напречни коловози от бетона.Но на 1-ва 2ра се отива. В началото до 1 та буна от Почивка е най- гадното, после е по-добър пътя.

П.С. Бояне времето беше чудесно само слънце .Ама горе по реброто. По обяд на огъня само по къс ръкав.
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Забравих да Ви пиша,че след като повечето автомобила тръгнахме взаедно и се водихме до басейна по алеята на парка,виждах доста възхитени погледи и хора обръщайки глава.След това двама завихме посока гарата и се водихме до светофара на обращача и ние тогава с Иво се отбихме в Еко бензиностанцията.
          Влизаме направо като в каубойски бар и на поставката само два ключодаржателя-Алфа Ромео.Но за късмет на Иво му се пада,дефектен.Аз плащам моя и сядаме в каляската.А Иво ме убеждава да ходим по другите Екота.
          Гледам го човечеца ще се разболее.Отстъпих му моя,а той неспря до Аспарухово да ми благодари и да,казва какъв жест съм направил за него.
          Така,че в неговата колекция са вече 6 комплекта,новички в кутийка ключодържателя.Дано е щастлив!

Comment

• Аз на последната среща си тръгнах по-рано, та затова искам да попитам реши ли се нещо относно мястото на срещите? Библиотеката ли остава?
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Мисля,че Библиотека,но тук е мястото всеки да си каже...?
              Ако нещо не се обърка в последния момент, може към отбора да се включат 3 или 4 от нашите!

П.П И една Ланчия е в подкрепа на Благородната кауза!

Comment

• На мен Библиотеката ми хареса- хем има място за паркиране, хем има място за сядане - какво повече може да се желае. А и пътя си е ОК - само няколко бабунки има дето не са опасни явно...щом аз със 145 ТС не ги закачих... )
                Тази неделя ще е срещата, нали?
                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от emilio
                  На мен Библиотеката ми хареса- хем има място за паркиране, хем има място за сядане - какво повече може да се желае. А и пътя си е ОК - само няколко бабунки има дето не са опасни явно...щом аз със 145 ТС не ги закачих... )
                  Тази неделя ще е срещата, нали?
                  Да напомня и аз,че тази неделя имаме среща,часът и мястото са известни!
                  Аз лично към 15:10 ще сам на Морска гара и от там тръгвам за Библиотеката.

П.П.Някой срещал ли е Тиното,засяках му каляската на два пъти да е паркирана на едно и също място и като че ли не е мърдала оттам.

Comment

• Тука съм.
                    Вярно няколко дена не я бях карал, но вече съм добре.
                    Обещаха за петък да е готова новата броня и смятам да
                    се видим на Библиотеката.
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Tinoto
                      Тука съм.
                      Вярно няколко дена не я бях карал, но вече съм добре.
                      Обещаха за петък да е готова новата броня и смятам да
                      се видим на Библиотеката.
                      Първият път ти пратих sms за да се видим ако може,като спрях близо до теб:

След няколко дена отново:

....и се претисних?Радвам се,че всичко е ОК.

Comment

• Aз съм за събиране на Морска гара в 15:10 и после в конвой до Библиотеката.
                        Може пак да се съберат очудени погледи. Колкото повече толкова по-хубаво.
                        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Първоначално публикувано от kris11
                          Aз съм за събиране на Морска гара в 15:10 и после в конвой до Библиотеката.

И аз съм за това!Колоната от коли ще е доста впечатляваща предполагам Може да пуснем mikoasp на пред да снима с камерата като се изсипем

Comment

• Ако успея и аз ще дойда 15:10 на морска гара
                            Alfa Romeo 155 1.8TS
                            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от beer
                              Първоначално публикувано от kris11
                              Aз съм за събиране на Морска гара в 15:10 и после в конвой до Библиотеката.

И аз съм за това!Колоната от коли ще е доста впечатляваща предполагам Може да пуснем mikoasp на пред да снима с камерата като се изсипем
                              Благодаря за доверието!Тоз път се надявам морето да се вижда и да подхранва за по-голямо творчество

Comment

• Аз ще направя всичко възможно да сколасам, но на приятелката ми сестра й роди и май ще я изписват в Неделя/а може и в събота, дай Боже/. Иначе идеята за сбирка на Морска гара е много добра - случайните минувачи ще влязат във филм, ако се съберем 15-20 коли
                                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Working...
                                X