Първоначално публикувано от viki
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеКу ми дадеш подарък и на мене - ше ти пусна... снимки. И аз мой да ти се пусна, ама ако "азиа" е по-хубавица от тебе - ше обарвам нея!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеАз бях изкривил джанта много лошо. Навсякъде където отидох ми казаха че ще се спука и ще има нужда от заварка. Отидох на ст. Спартак и там ми я изправиха без никакъв проблем и ми взеха 20 лв. Иначе заварката разбрах че била 50 лв.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНики, ледът е тънък - да не вземе да изскочи контра-оферта за 'обарване' от мъжете на Вики и Ася само
А после и на Крис ше кажа да ви нашока репите... аматьори.(да ми ядете.. гъза.. демек)
к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеnikki_sixx ми е пращал мутри, не го пожелавам на никой .... от тогава съм негов човек_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНа мен най-големите страхове са ми да не ми направи някой модератор нещо във форума. От мутри не ме е страх.
слушай Крис ко ти казва и.. ше живееш дълго!
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:08 ----------
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеnikki_sixx ми е пращал мутри, не го пожелавам на никой .... от тогава съм негов човекк'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеВеднъж поне нема ли да ми кажеш нещо хубаво?
Със злите ,варненски мУдератори,трябва да се внимава
Аз си носям люспа от админ в сЮтЮеня,да не ме лови бан,ама...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеМммм дай лапа?
Със злите ,варненски мУдератори,трябва да се внимава
Аз си носям люспа от админ в сЮтЮеня,да не ме лови бан,ама...ама нема се забременяваме
Викииииииииииии, ноу съм разгонен уа...к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Ето на и клип със снимките от срещата! Може и да не ми благодарите...
http://www.vbox7.com/play:316f1b62Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 19:04.к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеОбаче едно нещо ме смущава - няма снимки от срещата качени. Ще следват банове по варненско ай-пи майНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНа мен най-големите страхове са ми да не ми направи някой модератор нещо във форума. От мутри не ме е страх.и как неможа да забереш асито бряя
да не закаса некаде с кимура брат за това са колегите обади ми се щте доида от пазарджик да те затеглим немаш проблем
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеАся никой не дойде да я вземе!!!
мъъъъничко съм разочарованаи ас как оставихте такъ сестрата брее
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТая работа с газовите твинспаркове трябва да се разследва по-обстойно някой път :
..като включат левият мигач забравят да го изключат.Дадох ти аванта от три автомобила да застанат между теб и мен,и после....всякаш бехте спрели
...чак на русокосият ми навигатор,му направи впечетление,че сте спрели да си почините...
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз бях извън града и се върнах чак след 18:00, та затова не се обадих и не можах да дойда:Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
Comment