Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нема що касапин ай държи прасето за опашката да не бега

п.с
    Аре стига , че пълним излишни десетки мегабайти....
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Аз тоя четвъртък май няма да дойда.Нямам кола Един шибалник си паркира москвича в задната ми врата
      Алфичката ще е готова в петък,така че сигурно ще пропусна. Пишете после какво сте се разбрали за следващия четвъртък.Ще има ли гуляй?
      ALFA 156 1.8TS

Comment

Е те колата каква връзка има и за какво ти е на срещата по тъмно?...
        п.с.
        Къде си я дал да се прави?

Comment

Ами колата се прави от така наречения Колю Къдравия в Лясковец Той най-бързо каза че ще я оправи. Пък без нея не ми се идва в четвътък щото ми е далеч. Може да дойда с на майка ми колата Ще видим -до четвъртък има време
          ALFA 156 1.8TS

Comment

,олелеее Лъчко,кви са тез прасета бе,един истински алфист тряба да яде само жаби и макарони и да пие капучино
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Оффф
              Ааааа Наско, те модерни Алфисти бе какво капучино направо Бакарди сутрин се пие, а Гого като влезе в Германос го черпат с мартини..... :P

п.с.
              Е добре си живеем в провинцията ха ха ха

Comment

Извънредно съобщение за Банкет На 28.12 от 20:00 в " Сити пъб" за всички които не бяха снощи и искат да присъстват пишете тука , че Стенли да тегли едно рамо допълнително.

п.с.
                Знаете по празниците всичко е заето от месеци........

Comment

Всичко е уредено в четвъртък ще му подпиинем както трябва
                  Честита коледа на всички

Comment

нека да се съберем и дружно да се накълвем да му хапнем и пиинем пък другото ще се оправи
                    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

Първоначално публикувано от GoGo
                      нека да се съберем и дружно да се накълвем да му хапнем и пиинем пък другото ще се оправи
                      И после...... аз трее си тръгвам щото това, онова..... И пак нищо не уреди мааму стара Нали ти разправям , че на старите вълци им меки зъбите и затова предпочитат нещо по-крехко.

Comment

Ох не знам за вас ама аз снощи много се натрових на банкета. Надявам се и вие да сте си (го) изкарали весело. Съжалявам че не можах да дойда в пъба ама нямаше как.......

Comment

Здравейте,за много години.искам да попитам.кога през 2007
                          сте се събирате във ВТ.от Севлиево сам и мога да намина
                          някой път. : :P
                          ss

Comment

Първоначално публикувано от bobiss
                            Здравейте,за много години.искам да попитам.кога през 2007
                            сте се събирате във ВТ.от Севлиево сам и мога да намина
                            някой път. : :P
                            Днес /04.01.2007/както и ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 19:30 в кръчмето на Уди - западната страна на супера "Ниш"
                            Телефоните ни ги има в "обши приказки", темата за взаимопомощ. Чакаме те колега.
                            Картата е тук

п.п Често ходя в Севлиево мое да се срещнем събота или неделя

Comment

Здравейте

Здравейте на всички утре,тоест днес и аз ще посетя вашите и дано станат нашите събирания.Ще дойда да видя как се забавлявате,по някой време ще се появя със Лъчко,да видим как ви е компанията.Живи и здрави и след някои друг час ще се видим. и Умната какво прайте...
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Добре мина срещата въпреки очакванията за наплив на мажоретки от иконом. техникум , малко нямаше време да обърнем внимание на един колега с 155-ца ама той закъсня и така.
                                Иначе на wrc колицата не е радятор , а си е направо издухалка на 146 -ци

Comment

Working...
                                X