Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С какво ще е това майсторско и къде точно в Севлиево
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• звучи интригуващо ,въпреки че под майсторско каране може да се разбират мн неща .Айде кпйто отиде да сподели струвало ли си е
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Амм 8-ци гараж там глупостите му всички интересно е които несе спря със това после яко помита Тъиче трябва да стане интресно и да има адреналин Ще разправяме
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Няма време

"Ралито" се провежда между моста дето свързва магистралата с града и кожарския завод "Севко", една къса писта, къде шъ съ събере тоя народ Ако някой от наще ходи,да се пази от комшията с един сив баварец турбо дизелак-много е луд
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Небеше нищо интересно,никои нищо не е отървал Пълна глупост,чесно казано ама поне ходихме да се разходим да видим път Севлиево неса рацери

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Довечера

Бат Йон,довечера преди срещата мисля да навестя GoGo да си купя от евтините филтри и резервни крушки Н1 за къси и дълги - има време до довечера кажи ако бъркам за крушките
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Re: Довечера

Първоначално публикувано от JORDI
                Бат Йон,довечера преди срещата мисля да навестя GoGo да си купя от евтините филтри и резервни крушки Н1 за къси и дълги - има време до довечера кажи ако бъркам за крушките
                Да Н1 са.
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• ок довечера,щом няма промяна ще се вяснем по някои време със Боксерчето До довечера

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Сбирка

Та значи Коса бил вече запял. ...и
                    На 01.04.2007 ще направим един "Ксилифор"

Comment

• За Ксилифора

Я по-сериозно с бат Данча, а помислете за менюто за срещата!
                      Аз знаете си избрах картофки със сирене "Winterfresh"

Comment

• Абе то следващия четвъртък се падало празник на града бре Бърка ли се работата?

Comment

• @Gligan - номер на Пътна помощ бус Ивеко 0888 205 999
                          Благодарско бат Йон! Вече се събира голямо черпене
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Дайте да променим срещата за Сряда,че четвътак на празника кои знае кои къде ще е и мисля,че няма да можем да се съберем. Аи кажете да видим како ще се разберем.

EX`146 2.0 TD
                            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• wrc, да местим ли срещата в сряда?

Comment

• аз и Боксерчето сме съгласни,питах го.Вече началницие старшите да казват,какво ще праим аи Бат Наско обаждай какво ще го вършим.

EX`146 2.0 TD
                                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                                X