Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Елин Пелин начело е
    Бат Бойко ... знам , че на Циганите им е платено с 50 лева да гласуват , за един човек , те само 17 циганина гласували за него

Comment

ДПС май печелят, а "печелившия" Бойко остава на 3то място

Какъв цирк е в тая "държава".
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Честито на всички "съвестни" българи ... Турция скоро няма да се докосне до Европейския съюз, а вече си има евродепутати ... благодарение на всички, които днес проявиха типично българската черта да не се интересуват от държавата си, а само от себе си. Отвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
          Честито на всички "съвестни" българи ... Турция скоро няма да се докосне до Европейския съюз, а вече си има евродепутати ... благодарение на всички, които днес проявиха типично българската черта да не се интересуват от държавата си, а само от себе си. Отвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година
          Приеми го като по-малкото зло....

за другите избори може пък да се събуди раята
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

с не-гласуване това се постига и както видяхме не е трудно!

честито на всички българи!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Мен направо ме е срам да кажа нещо по темата, защото и аз не успях да гласувам /а както казах винаги гласувам/, но може да станем прецедент - първата изгонена държава от Европейския съюз ... или другите да почнат да се отказват от членството. Те не искат турците, ние обаче им ги пращаме

и аз се надявам да е по-малкото зло, макар че пак се изложихме пред света
              но хората може би ще видят какво става като сме безразлични и не гласуваме и на другите избори да дадат своя глас за бъдещето ни
              Driving is the only thing I'm bad at

Comment

аз па немога да разбера кво се палите, тва е се едно избори за хигиенист на нашето читалище....
                се тва кой го е зел, 13 човека от колко? 1300?

а за "съвестта", това е много точно мерило, ама много точно!
                дреме ми на §(§(()%№$@ за шибаната държава, ако на нея чакате/ме, ще си ходим неграмотни, болни и подтискани

който иска да е ок, разчита на себе си, и се оправя сам

и ако тия там 70% дето не са гласували, разчитат на себе си, то това всъщност говори добре.... за нацията ... а държавата е паразит и като такъв трябва да умре
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

A честити ни резултати, с тая апатия направо да поднасяме на Доган нов член 1 ?!?
                  Офчедушие без граници
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

мисля, че трябва гласуването да стане задължително и яки глоби за тези, които не гласуват. само това ще ни оправи и ще имаме реални резултати. защото и сега като абсолютни цифри Доган не е взел повече от преди, но като процент има по-голяма цифра именно от негласуването....
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

И аз си мисля, че от дУпетатите до книжните плъхове в общините и другите държавни учреждения всички трябва да бъдат събрани на 1-но голямо поле и изкъпани с напалм, ама т`ва само си го мисля. Като го (гласуването) направят задължително - ще си спестя глобата с празен плик (или напълнен с бюлетини). "Всичките са маскари", а по-малкото зло не избирам (написал съм защо в предишния си пост в темата).
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от KGB

Приеми го като по-малкото зло....

за другите избори може пък да се събуди раята
                        Раята, според историческия опит, ще се събуди, когато й опре турския #*&$ до задника ... Не искам да съм груб, но това е истината за съжаление. Но мисля, че дойде времето народа, ако все още можем да говорим за българите като такъв, да се надигне изпод шумата и да се отърси от тая гмеж ... да не използвам други епитети
                        Радвам се, че тук виждам будни българи, които имат съзнание и не са се пречупили да мислят само за собствените си задници. Защото всички сме част от една велика нация - който го е забравил, да носи много поздрави на турците, и да ходи да им целува краката !

Първоначално публикувано от valjo
                        дреме ми на §(§(()%№$@ за шибаната държава
                        А на хората, които са писали малко по-горе в тоя дух - да ги питам колко ще им е готино, като стане официалния език турски, и няма да има България, а ще ни викат Булгаристан ...
                        Дано всичко това ни послужи на пример какво не трябва да става, и дано се събудят заспалите, че инак трябва да стигаме до
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е кво ако е задължително гласуването - малоумниците щяха да глсуват за мутрата, пожарникар, популист и медиен герой - който може много добре да критикува и позира , ама работа не може да върши и досега не е и свършил. Все тая ми е!

И сега съм си добре със шефче от ДПС
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                            Мен направо ме е срам да кажа нещо по темата, защото и аз не успях да гласувам /а както казах винаги гласувам/, но може да станем прецедент - първата изгонена държава от Европейския съюз ... или другите да почнат да се отказват от членството. Те не искат турците, ние обаче им ги пращаме

и аз се надявам да е по-малкото зло, макар че пак се изложихме пред света
                            но хората може би ще видят какво става като сме безразлични и не гласуваме и на другите избори да дадат своя глас за бъдещето ни
                            Турците нямат НИКАКЪВ ШАНС да влязат в ЕС, докато Гърция е член и докато не промянат правилото за вето (или блокиращ глас).

Навремето през 1978 г., когато живеех в Германия, Ханс-Дитрих Геншер (тогавашния канцлер на Германия) удари едно рамо на гърците и те влязоха в ЕС, само защото докато те са там, Турция няма никакъв, ама никакъв шанс.

Гърците влязоха в ЕС още тогава само заради това.

Иначе вчера аз гласувах, естествено.
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                              Отвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година
                              Извинявай приятелю, ма ти в кой свят и в кой век живееш ?
                              147 1.6 TS

Comment

Боже, пази България...
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X