Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    тъй де
    личи кой следи правиланта телевизия

а тя е жена на ... ?
    Е че то си пише на снимката, която ти е изкарал гугъл и си плеснал. Не знам по коя телевизия я дават, ама в профил трудно бих я познал и да я знам...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Е какво като е Цеца и е жена на...... И аз бих и "дал цунка". Евала на Неберемедов и той работи за издигане имиджа на бат Борисов. Ураааааааааа.
      fred аз имах предвид Серго не Стефчо, защото ББ ще ни бъде министър председател бъди сигурен в това, така са решили западните братушки.
      абе ти и пишка би й дал - ма ти си никой нали?
      само дето бб нема работа да се цалива с жената на военопрестъпник ако сака да е градоначалник и министер председател
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Аркан ли се казваше човека..?
        той той
        същия гей

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
          Новоремонтиран булевард се продъни

Няма и седмица, откакто след ремонт е пуснат бул. "8-ми декември" в столицата (в Студентски град) и вече има дупки пред спирката на автобус 280 до бензиностанцията на ОМV.
          Читател на Дир.бг изпрати снимки на мястото. "Мисля че е недопустимо кметът на София да обещава 5 години гаранция на асфалта, а резултатът да е плачевен, едва след първия по-сериозен дъжд, пише г-н Иванов.
          Официално булевардът беше открит вчера, лично от столичния кмет Бойко Босиров.
          Вижте снимки на булеварда и как Бойко Борисов го открива след ремонта http://dnes.dir.bg/2008/09/16/gallery3382035_0.html
          Гаранция не означава нещо да издържи 5 години, а че когато се развали ще бъде оправено, за сметка на изпълнителя.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

абе ти и пишка би й дал - ма ти си никой нали?
            само дето бб нема работа да се цалива с жената на военопрестъпник ако сака да е градоначалник и министер председател
            Неберемедов, какво значи военнопрестъпник бих те попитал аз. Няма да можеш да ми отговориш. Какво значи виновен по време на война. Войната си е война винаги си заминава невинно население. И при бомбардировките над Югославия на НАТО загинаха невинни в Афганистан загинаха невинни за Виетнам няма да говоря, че е доста далеч. А и защо трябва жената да отговаря за действията на мъжа си при условие, че дори не е била с него. Аз и не искам да съм никой предпочитам да спя спокойно и да си паля Алфата без страх, че ще остана без ташаци или без глава от някой взрив.
            К.М.

Comment

ае геноцида си е геноцид
              или пък не - моеш да спасиш негър от удаване като си махнеш крака от главата му
              то и хитлер е бил готин явно, както и другаря жугашвили, нали?
              хихи

Comment

...бате Бойко, не е ли престъпник????
                ..я вижте от къде е тръгнал?
                Според мен у нас да си на високо ниво, няма начин да не си престъпил закона!!!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ае геноцида си е геноцид
                  или пък не - моеш да спасиш негър от удаване като си махнеш крака от главата му
                  то и хитлер е бил готин явно, както и другаря жугашвили, нали?
                  хихи
                  Добре де, има ли дело срещу някой американски генерал кавалерист за геноцид над близо 2 млн. индианци. Историята се пише и тълкува от силните на деня Неберемедов недей да проявяваш невежество.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    ...бате Бойко, не е ли престъпник????
                    ..я вижте от къде е тръгнал?
                    Според мен у нас да си на високо ниво, няма начин да не си престъпил закона!!!
                    То всеки от нас по един или друг начин е престъпвал закона. Въпроса е до каква степен. Незнам, но аз казвам, че някой е престъпник когато е осъден за нещо. Знам горе долу какъв е бил ББ, и все пак вярвам, че хората могат да се променят.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                      То всеки от нас по един или друг начин е престъпвал закона. Въпроса е до каква степен. Незнам, но аз казвам, че някой е престъпник когато е осъден за нещо. Знам горе долу какъв е бил ББ, и все пак вярвам, че хората могат да се променят.
                      той и царя ти каза да му вярваш
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                        Добре де, има ли дело срещу някой американски генерал кавалерист за геноцид над близо 2 млн. индианци. Историята се пише и тълкува от силните на деня Неберемедов недей да проявяваш невежество.
                        шефе сега сме 21 век
                        а баш у уса ако каеш негър нали знаеш, че ше те окаушат

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          тъпото е, че плебса зе че поверва на саксо и се осрааме яко

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            шефе сега сме 21 век
                            а баш у уса ако каеш негър нали знаеш, че ше те окаушат
                            Знам доста добре как е в САЩ. Там няма никаква толерантност. Просто са се постарали да ги отделят. Незнам дали знаеш, но делата за военнопрестъпленията няма давност. А и геноцида си е геноцид няма значение кога е бил осъществяван. Ти сега да не би да ми възхваляваш Работническия концлагер САЩ това ако е демократична страна зае....
                            К.М.

Comment

• не бе
                              аз за уса си имам мнение
                              но тва е уса са или не са дришльовци не прави гойко по-добър или по лош

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Казах, че вярвам в това, че някой може да се промени, а не че съм повярвал на царя. ББ може да е бил всякакъв, но сега може да се е променил, да е решил, че иска да бъде и да прави други неща.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X