Известие

Collapse
No announcement yet.

За Бензина и Дизела - митове и реалности

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bager
    И след като виждам че един модератор се заиграва и със спам, и с офтопик значи мога и аз.
    Дреме ми на к..а за това от какъв двигател може да се изкара повече мощност.
    Колко от вас могат да дръпнат едно ЖТД, със собствените си коли, 5,6 най много. Това е!
    Ама мойта е 1.6 , или 1.8- на кой му пука, купете си турбо бензини, а дотогава ЖТД -тата ще ви правят смешни.
    Като гледам в колко часа си го писал тоя пост и тайно се надявам да си бил под въздействието на _________, защото не виждам друга причина това мнение да съществува...
    www.facebook.com/workshox

Comment

• http://auto.dir.bg/2008/03/20/news2792263.html

Comment

• Първоначално публикувано от bo
        Първоначално публикувано от ShoxXx
        Важното е хората да си карат вагон-ресторантите и туин спарковете...
        Сичко друго е мани беги...бегай мани!
        Както твърдиш, че 1.8Т бил железен и Алфа нямало такъв двигател, то тогава знаеш ли с "оригиналната", карантия 2.0/16в, който се слага на интегралето колко коня може да изкара?
        Хайде, сега прибави още няколко бутала на това ТВОРЕНИЕ на ВАГ - 1.8Т и бягай за сравнение, че иначе тези, с които разполага май няма да му стигнат.

1.8Т - "Егати Пауъра"
        Я кажи колко коня можеш да изкараш с тоя 2.0 16В от интегралето, че ми стана мнооооого интересно И не забравяй каква кола е интегралето и в какви коли се монтира 1.8Т Щото ако говорим за такива двигатели мога да ти дам няколко примера на VAG-двигатели от онова време, например на Audi S1

Comment

• Човека е решил че 400-500 коня не са нищо за 2.0TS двигателя...аз пък не знам щото нали никога не съм имал кола с такъв двигател и не съм чел нищо за него...

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx
            Човека е решил че 400-500 коня не са нищо за 2.0TS двигателя...аз пък не знам щото нали никога не съм имал кола с такъв двигател и не съм чел нищо за него...
            Нали ти казаха ,4е не ги разбираш Вземи си едно дизелче и тунинг тунинг ....е те това е
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Ма аз искам атмосферен дизел...па валове...па филтър...па чипче...е там е истината...

Comment

• Твърде много почнахте да хвалите ВАГ тоя 2.0 16/8 клапана мотор от интеграле-то се слага на Делта/Дедра/155 ... коли не много по-различни от Пасат/Голф... е ? И тоя мотор наистина може повече от 1.8Т А за КР - питайте Бобо, как завърши на едното място гонката с Голф КР2 и мойта кошница.... Явно не е толкоз арен мотор поне сток Кой кво може да направи с един мотор, не му е мястото да се дискутира в тая тема (имаше едни бързи 155ци, няма да споменавам имена, защото само съм слушал за тях и човека го засякох един път случайно на улицата). Тук говорихме за ежедневни коли с фабрични "настройки" ! Е, в тоя случай ТС не е никак лош мотор и носи много по-голяма наслада да се кара от който и да е турбо мотор - звука Тоо и Лотус Елис е 120 коня, ама ще навре в кучи гъз всички фабрични 1.8Т или 2.0Т мотори и на ФИАТ и на ВАГ Не забравяйте ! То и Р8 ТДИ би била прекрасна кола, ако не беше загубила очарователното си поведение на пътя и не се бе превърнала от суперспортист в... багер
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                  То и Р8 ТДИ би била прекрасна кола, ако не беше загубила очарователното си поведение на пътя и не се бе превърнала от суперспортист в... багер
                  Гледам съм го карал Та знаеш, как върви какво прави и т.н.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• А бе аз лично имам едно угризение голямо.

Като се пусна с някоя дизелова кола и я дръпна естествено ма като видя, че само малко й дърпам вече ми става ясен края и връзщам газта, защото наистина ама наистина ми е много жал да ги гледам тия черни пушеци зад колата.
                    Аз обичам колите и ми става много кофти като я видя така горката да пуши и да се мъчи...като локомотив малко...карайте си ги в ниските и да ви харат малко...недейте се бута между шамарите при бързите коли...

Comment

• Те обикновенно не пушищите бензини изтропват
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                        Първоначално публикувано от Naso
                        То и Р8 ТДИ би била прекрасна кола, ако не беше загубила очарователното си поведение на пътя и не се бе превърнала от суперспортист в... багер
                        Гледам съм го карал Та знаеш, как върви какво прави и т.н.

Аз и да съм го карал, какво ми разбира главата.... амааа едни хора, които са издигнати в култ смятат това "The V12 TDi could be the most tempting of the bunch, though - if the Audi engineers can make it handle like the petrol version. Here's hoping"

хората са от острова и наистина са се превърнали в нещо голямо !
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Те обикновенно не пушищите бензини изтропват
                          Вече не съм сигурен
                          Пък и кой квот ще да говори може и да има бързички дизели ама кво спортно има в някъв тракащ мотор, ако имам пари никога ама никога няма си зема такова Ауди с нафтов агрегат и като го изфорсирам да ми се смеят хората

Comment

Те обикновенно не пушищите бензини изтропват
                            Вече не съм сигурен
                            Пък и кой квот ще да говори може и да има бързички дизели ама кво спортно има в някъв тракащ мотор, ако имам пари никога ама никога няма си зема такова Ауди с нафтов агрегат и като го изфорсирам да ми се смеят хората

Comment

• чували ли сте новите турбо бензини на фиат как тракат?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• E едно вариаторче и е тип топ...ко толкова... :P :P

Comment

Working...
                                X