Известие
Collapse
No announcement yet.
Слизате ли да се биете по пътищата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от blagun Покажи съобщениеEто какво написах онзи ден във фиат форума по същата тема
blagun
Фиат фанатик
"Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:
значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!
Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!
Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!
Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!..."Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Като бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениепод от софия разбираш със софийска регистрация ?
София"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеКато бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрацияAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАми доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация
аз затва питахНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАми доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация
стари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениестари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеAбсолютно си прав . Поне във Варна е така от година и нещо , предполагам и в другите големи градове ._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment