Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То и с газов патрон пак така можеш да убиеш...
    Ако не знаеш какво правиш с тоя пистолет, не ти го трябва в теб.
    Аз за какво разправям за малко евтинко дезодорантче, ще му люти на очите и носа бая после и ще забрави да се репчи... много знае с какво си го напръскал.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
      .
      Аз за какво разправям за малко евтинко дезодорантче, ще му люти на очите и носа бая после и ще забрави да се репчи... много знае с какво си го напръскал.
      това е добра идея!!!
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Само не знам с какво ги пълнят сега, когато ползвахме такива дивотийки още имаше останали по складовете - Зелена ябълка, спиртна есенция, люти като домашна 60 градусова на езика ... а тия дето отнасяха пръскането не съм ги питал как е на очите

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

С насрещния вятър ко праим?
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius
            Само не знам с какво ги пълнят сега, когато ползвахме такива дивотийки още имаше останали по складовете - Зелена ябълка, спиртна есенция, люти като домашна 60 градусова на езика ... а тия дето отнасяха пръскането не съм ги питал как е на очите
            абе със сигурност е зле и определено неочаквано и ще има ефект колкото човек да се спаси
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

аз винаги съм бил фен на тийзър-а. много е забавно как истрелва диодите на 15 метра и такъв ток ти пуска че направо не е истина! а за дезодоранта и тем подобни спрейове....то е същото като газовия пищов - ако си в колата си се преебал! общо взета ако на някой му се случи такава случка и видите, че неминуемо ще се стига до бой, моят съвет е да излезето от колата преди другия, защото иначе си в капан - няма много шансове. а най-хубаво е ако успееш да изскочиш преди тюфлека да е излезнал и в момента в който си подава тъпата тиква от вратата да я ритнеш яко за да го приклещиш между вратата и купето - много ще му е неприятно...и винаги ама винаги помнете - в такива ситуации няма правила, няма честно нечестно - или ти или той тва е!
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Според мен ако някой има макаров в себе си няма да тръгне просто да ме бие. Щом като веднъж е спрял и е излязъл да се прави на мъж няма да го държи просто така в себе си. Но както и да е, осъзнавам, че наистина в близка схватка няма как да се използва газов пистолет рационално. С дезодорантчето е идея. А с електрошока може би като с газовия пистолет - в близък бой не е подходящ. Най-доброто лекарство в тая ситуация май е да запазиш самообладание и да действаш бързо.
                Като се разправяме за такива неща - внимавайте като ходите в Румъния. Вече чувам две истории от първа ръка за простотии - един път по пътя към Букурещ някакви диви селяни в RAV4 се опитали да свият един познат и да го спрат, за щастие се измъкнал. Друг път друг приятел на връщане от Трансилвания го застига и свива някаква старичка Дачия, отвътре скача циганин и му спуква стъклото отпред, отдясно с удар с юмрук. Няшия дал газ и дим да го няма. Така че се презастраховайте като ходите натам.
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Не Ви съветвам да вадите газово оръжие на улицата, скоро познат ми показа реплика на Макаров, почти идентично копие на служебния ми Макаров, та дори и кафявите чирени със звездата /само че е 8мм и цевта е някаква калпава сплав/, ако на улицата някой размаха пред мен такова нещо, аз няма как да разбера че е ГСО и въпросния човечец има шанса да отнесе няколко /около 15/ 9мм куршума от личния ми Аркус. В съда ще мине 100% за самозащита!
                  Ако пък въпроснич пич е мераклия да се посбием като мъже - не отказвам, но предпочитам да не се стига до там!
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Слизал съм, слизам и ще слизам като някой се прави на отворен когато не е прав. Много се дразня на някой който не знае правилника и псува, как да не му .......
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                      Не Ви съветвам да вадите газово оръжие на улицата, скоро познат ми показа реплика на Макаров, почти идентично копие на служебния ми Макаров, та дори и кафявите чирени със звездата /само че е 8мм и цевта е някаква калпава сплав/, ако на улицата някой размаха пред мен такова нещо, аз няма как да разбера че е ГСО и въпросния човечец има шанса да отнесе няколко /около 15/ 9мм куршума от личния ми Аркус. В съда ще мине 100% за самозащита!
                      Ако пък въпроснич пич е мераклия да се посбием като мъже - не отказвам, но предпочитам да не се стига до там!
                      За ответната реакция срещу газовия пистолет съм съгласен,ама за няколко изстреляни срещу накой.....
                      Според нашите закони,няма да мине за самозащита.
                      Ако си ко гръмнал с един в краката,може да мине,иначе го тълкуват като превишаване на правото за самозащита или нещо такова,незнам точно терминологията.
                      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Идеята на дезодоранта е, че действа само където е силната струя, ако го върне в колата вятъра ще си все едно излязъл от ретро магазин на аромат, но нито ще те задуши, нито ще гледаш през сълзи 1 час

Comment

По принцип съм доста спокоен човечец,особено на пътя.
                          Ама забелязвам това равновесие започна да се нарушава,сигурно е от годинките
                          И аз си мислех за варианта с газовия пистолет,но вече се отказах след като прочетох по-горните постове.
                          Плюс това боя не ми е най-силната страна и едва ли бих прибегнал до физическа разпра.Все си мисля,че има далеч по-дипломатични начини за решаване на конфликти...ма знае ли човек
                          '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso
                            И аз си мислех за варианта с газовия пистолет,но вече се отказах след като прочетох по-горните постове.
                            Плюс това боя не ми е най-силната страна и едва ли бих прибегнал до физическа разпра.Все си мисля,че има далеч по-дипломатични начини за решаване на конфликти...ма знае ли човек
                            С българския селски манталитет няма да намериш по-дипломатичен начин, повярвай ми
                            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade
                              Първоначално публикувано от Alfoso
                              С българския селски манталитет няма да намериш по-дипломатичен начин, повярвай ми
                              Истината е друга за манталитета - човек който прави тъпотии по пътя едва ли има манталитет по-голям от на котката в нас. Самото явление на ситуацията която създава и не осъзнава деянието си, оттам идва и момента в който ти кипва и искаш да слезеш! Та колкото по-културни и осъзнати хора управляват автомобили, толкова по-малко конфликтни ситуации ще има по пътя. Не случайно има изискване да имаш основно образование, за да имаш книжка, което обаче хич не е гаранция за качеството на задволанното устройство.

Отделно на всичко забелязвам че доста хора като карат правят и разни други работи, като ядене, пиене, мазане, зяпане в грешното огледало и така....

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

То маи верно си е войната на пътищата тука за некви пистолети почнахте да говорите тия дето имат пистолети в тях ( не газови ) неги носят ако ги засекат на улицата случайно... вие 1 вид искате да се въоражите ако някои ви засече или тн. и стане бои ли ?
                                Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Working...
                                X