аз от край време си возя едно брадве под седалката, за всеки случай
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слизате ли да се биете по пътищата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТи не се отклонявай от темата, ами кажи защо беше мислеше да псуваш онзи със сребристата жтд-стрела, дето тръгна да ти сече пътя на пресечката за кварталите преди изхода на магистралата за Шумен? Хем знаеш, че само мутри карат такива автомобили ....
Извинявам се Ваше Преосвещенство , но нали знаете че когато флагманския кораб набира скорост за пространствен скок във времето по отсечката до летището не е желателно стрелички с ниско октанови и еко горива да му застават на пътяНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, ОСОБЕННО В ТОЗИ СНЯГ, ДА СИ СЕ ПРЕСТРОИШ ВЪВ ВЯРНАТА ЛЕНТА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ.....
Докога с този манталитет - ДОКОГА? Може ли от средна лента да правиш обратен завой??? Може ли от лентата за надясно да се натискаш в мен да минеш направо??? Може ли от средната лента за направо да завиваш наляво???? И това се случва само в 5-те коли които сме на светофара - е накъде сме тръгнали???
Е ще сляза да убия някои на някои светофар за тоя манталитет за безнаказаност и безредие!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеМоже ли от средна лента да правиш обратен завой??? Може ли от лентата за надясно да се натискаш в мен да минеш направо??? Може ли от средната лента за направо да завиваш наляво???? И това се случва само в 5-те коли които сме на светофара - е накъде сме тръгнали???
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ без да обиждам никого но това си е чисто Софиянски манталитетsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Ами да се псуваме и да си викаме бива ,ама чак да се бием е доста глупаво !?!
Случка във Варна на светофара на МОЛ Варна (тогава го нямаше още) : Седят си две коли най отпред една до друга и през смъкнатите им прозорци се лаят нещо шофьорите им. Единият не издържа ,извади един пищов и напълни с миризма (няколко пъти) на другият колата ,светна зелено и пича си тръгна без да му пука много ,много кво е направил. Дано да са го гепнали и осъдили за тая глупост !!!Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ без да обиждам никого но това си е чисто Софиянски манталитет
Когато овчаря заспи, стадото се пилее и прави глупости.
Викам яко, псувам, показвам средни пръсти, но не съм слизал да налитам на бой, но са слизали на мен да налитат, ама ги успокоявам бързо. Без насилие разбира се."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЗа бившия кмет ли става въпрос? Защото май другото е софийски манталитет.
Когато овчаря заспи, стадото се пилее и прави глупости.
Викам яко, псувам, показвам средни пръсти, но не съм слизал да налитам на бой, но са слизали на мен да налитат, ама ги успокоявам бързо. Без насилие разбира се.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ без да обиждам никого но това си е чисто Софиянски манталитет
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеподкрепям колегатапреди седмица ходих в сф и наистина си карат като в индия(до скорошна държава без правилник за движение по пътищата)бяхме с бус и пред мен на светофар преди да завиеш по цариградско шосе щеше да стане меле м/у трамвай и някво пежо май беше.пък това за мигачи или нещо подобно...забрави!
Чак пък Индия, като почне някой така да се излизва на мозайката, ми става смешно. Нямало мигачи, нямало предимство............да, аз например имам една тояга и като видя някой, който не е от София и спирам и започвам да мЕтам камъни по него, докато не спре, а като спре отивам и бием докато не започне да говори на твърдо.
Всичко което казах е шега, но моля без залитане в крайни изказвания , относно шофирането в столицата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Баткооо,Индия пасти да ядат.Сега се прибирам от петте кьошета(НЕ ХОДЕТЕ НА ТАМ)лудница.Всеки кара на е.емти страна.Виждат тъпаците,че няма да мине на светофара но дава газ после следва задръстане,псуване и накрая Мишо шамара.- ОБИЧАЙТЕ СЕ
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеАйде да не се изхвърляме сега.
Чак пък Индия, като почне някой така да се излизва на мозайката, ми става смешно. Нямало мигачи, нямало предимство............да, аз например имам една тояга и като видя някой, който не е от София и спирам и започвам да мЕтам камъни по него, докато не спре, а като спре отивам и бием докато не започне да говори на твърдо.
Всичко което казах е шега, но моля без залитане в крайни изказвания , относно шофирането в столицата.ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Comment