Известие

Collapse
No announcement yet.

ОМВ - Дизел+Вода :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ха-ха, Вик Той чипнат, ама аз - не
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Шел и ОМВ са най-лошият избор за какъвто и да е вид гориво.Печалбарска история на принципа "ден година храни,че може и две...зависи от деня".
      На тоя етап ЕКО ги усещам като най-читави,съдейки по разхода.

Comment

Пичове, аз съм много доволен и от Ромпетрол - има осезаема разлика във вървежа и разхода. При Еко е същото, явно щото и в двете вериги нафтата е вносна. Някой още да сподели впечатления от Ромпетрол?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

OMV лъжат яко и с газта! Бият в количеството с около 10%. Винаги зареждам пълно-пълно. С едно зареждане на лукоил или ромпетрол минавам 180км,а на omv едвам 160. Един и същи маршрут в града. Факт.
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

Кофти случка,не съм го очаквал от ОМВ въобще
            И аз вече ще се замислям дали да сипвам от там ...
            Поне на мястото,което работя знам как е.Няма лъжа,няма измама + това до днешна дата нафтата е 2.50 със специална карта за намаление
            '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Ромпетрол вече ги купи Лукойл сега им сменят софтуера. Аз също спрях да сипвам на ОМV още миналата година, но да не забравяме, че ми замръзна нафтата и беше от ЕКО. Като според мен ЕКО са най-читави. Май няма читави в тази държава.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
              http://bendidas.hit.bg/

Comment

Понеже съм в час със случката в същия сервиз в Благоевград е влязло и БМВ X5 с вода във филтъра- ясна е работат с ОМВ -аз лично откак съм с данни за разхода - от ОМВ спрях да сипвам -спрямо различни бензиностанции дава по 3 литра разлика градско - от 9 та на 12 . Отскоро на една малка до театър София -разход 9 и по-тиха работа на мотора . И да не си мислите че е от цената - преди 2-3 години имаше теми за проблеми при JTD - та от лоша нафта ,неам си на идея тия с пиезо-дюзите отде зареждат

Comment

Аз спрях да сипвам от ОМВ преди 2 години. Сипвам си аз от ЕКО в Слатина и газ за Бургас. Колата фърчи па се нетрае - ускорява до 200 като чужда и 220 без грижи. Връщам са в родния Бургас въртя градско и тряа да тръгвам пак за София. Викам какво да сипя като няма ЕКО(вече има) айде на ОМВ алпин дизел до капачката че и на Юндола ще ходя. Само докато изляза от града и колата умре тотално аве все едно дърпах някой на буксир Излизам на магистралата повече от 170 не става. На петолъчката спирам, полвин бутилка Голдън игъл за повер. Малко се пооправи ама докато не го изхабих тоя алпин шет колата беше умряла. После викам да не е нещо от бракмата ама нейсе сипах пак читава нафта и фръкна.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Вчера говорих с един човек - ще се обади на тоя който държи ОМВ - Сандански, да видим какво ще отговори.
                    От тая вода сега не знам ще окаже ли влиание на дюзите (във Ванто нещо са продухвали ама не съм бил там )- доверявам се на Тони. Колата сега е на път ви вчера вечерта беше в Свиленград . Не са ми се обаждали за проблем за сега.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сипвам единствено и само на Shell в Младост срещу Деница. Пробвал съм почти всички други бензиностанции и там е едно от най-читевите места. Не случайно винаги има коли на колонките. Миналото лято трябваше да заредя на OMV във Варна и после колата работеше и миришеше като стар Икарус.
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

бе читави нечитави бензиностанции ... никога незнаеш къде ще ти налеят боза .. За това при възможност не оставяйте да се изпразни повече от 30% резервоара и зареждайте по-малки количества .
                        Така и боза да ви налеят ще е малко бозата и ще се смеси с горивото което си е в резервоара .

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                          Ромпетрол вече ги купи Лукойл сега им сменят софтуера. Аз също спрях да сипвам на ОМV още миналата година, но да не забравяме, че ми замръзна нафтата и беше от ЕКО. Като според мен ЕКО са най-читави. Май няма читави в тази държава.
                          Koi Lukoil gi e kupil, ruskia ili balgarskija? O6te li vnasjat gorivo ot rafineriata v Konstanca?
                          Pi6a na latinica 6toto njama kirilica na slujebnoto mj PC
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
                            Първоначално публикувано от pipi
                            Koi Lukoil gi e kupil, ruskia ili balgarskija? O6te li vnasjat gorivo ot rafineriata v Konstanca?
                            Pi6a na latinica 6toto njama kirilica na slujebnoto mj PC
                            има конвертор пише си го мноо ясно в правилата дето са в дясно от полето за писане
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

По-скоро е българския Лукойл. А от къде внасят гориво нямам идея.
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                              http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                                Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                                ...Тая бензиностанция май е дадена под наем ( не помня как точно се казваше - ползват марката срещу определени условия...). Не знам OMV дали го практикуват , но така съм чул , че местни хора я държат. Ако е така...
                                Франчайзинг Всички ОМВ бензиностанции се отдават на този принцип
                                Също Шел и Лукойл. В крайна сметка не опира толкова до фирмата /а уж упражнявали контрол/, колкото до този който държи конкретната бензиностанция.
                                156, 2.4JTD

Comment

Working...
                                X