Известие

Collapse
No announcement yet.

удар под кръста с данъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко Ъп-че по темата.
    Май пак ще вдигат данъците http://www.econ.bg/news/article154455.html
    Някой по-информиран да внесе малко яснота ?
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• софианци +25%

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        софианци +25%
        Е да де, това си го пише, обаче аз питам дали е прието и дали се отнася само за Софианци или медиите пак си търсят сензация?
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• понеже миналата година като освободиха данъка да си го гласува всяка община,софия имаха някаква допусната грешка и си остана същия но сега....шац на патката главата.

Comment

• вчера платих за миналата година ~ 230 лева
            за тая година към 190 .....
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщение
              вчера платих за миналата година ~ 230 лева
              за тая година към 190 .....
              Че то може ли вече да се плаща за тая година?
              Не се ли плаща пролетта?
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Хмм аз за мойта платих 120 лв някъде данък за 2008 година?!! А тука по форума четях суми от 180лв нагоре?!?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• За София,община Илинден..Alfa Romeo 166 2.4 JTD-136,2000
                  Данък-225 лв /за тази година/
                  Данък-78 лв /за месец декември 08г.,регистрирана 22 декември?!?!?!?!/
                  Местен данък-68.54ст.!?!??!?!
                  Еко такса 182 лв.
                  Това е първият,последен и единствен автомобил които ще регистрирам в общината.За другите три ще ме търсят,като се пренеса в Малашевските гробища!
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• такае много хора не ги регистрират в общините и шанса да те хванат е почти НИКАКЪВ...аз не съм в това число ....ЗАСЕГА понеже тя просто е на баща ми на името...но ако се продължава в тоя дух следващата просто няма да е знаят.....а отностно там глупости глоби и незнам си кво просто е гадно че неможеш да я прехвърлиш.....но колко познавам дето...купиха караха сумати и години после свалиха ги от отчет и тва е -ПИТО ПЛАТЕНО КАКТО СЕ КАЗВА....
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                      такае много хора не ги регистрират в общините и шанса да те хванат е почти НИКАКЪВ...аз не съм в това число ....ЗАСЕГА понеже тя просто е на баща ми на името...но ако се продължава в тоя дух следващата просто няма да е знаят.....а отностно там глупости глоби и незнам си кво просто е гадно че неможеш да я прехвърлиш.....но колко познавам дето...купиха караха сумати и години после свалиха ги от отчет и тва е -ПИТО ПЛАТЕНО КАКТО СЕ КАЗВА....
                      абе то и гражданска не ибаваха много хора да праят ама сега като са включени в компа всички коли....след 1 м от изтичане на гр.отговорност пращат писамце и предупреждават че до 14дневен срок или плащаш или бракуваш куручката ако ли не шац глоба от 500 до 2000лв.и с данъка ще изработят системата,просто чакат рибките да станат повечко че да могат повечко мангизи да кльопнат.

Comment

абе то и гражданска не ибаваха много хора да праят ама сега като са включени в компа всички коли....след 1 м от изтичане на гр.отговорност пращат писамце и предупреждават че до 14дневен срок или плащаш или бракуваш куручката ако ли не шац глоба от 500 до 2000лв.и с данъка ще изработят системата,просто чакат рибките да станат повечко че да могат повечко мангизи да кльопнат.

Това за Гражданската за пръв път го чувам Сигурен ли си
                        И никой не ми отговори може ли вече да се плаща данък за 2009 г. ???
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                          Това за Гражданската за пръв път го чувам Сигурен ли си
                          И никой не ми отговори може ли вече да се плаща данък за 2009 г. ???
                          можеш да плащаш още в 1вия работен ден на годината.дори ще хванеш промо-вариянта до април.

http://www.segabg.com/online/article...=16&id=0000101

Comment

• На моята зa 2008 в Бургас платих 395лв...
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

можеш да плащаш още в 1вия работен ден на годината.дори ще хванеш промо-вариянта до април.

http://www.segabg.com/online/article...=16&id=0000101
                              Това за данъка явно важи само за по-големите градове, защото при нас (поне до 2008г.) не може да се плаща преди март. Дори и да отидеш да платиш ти казват: "В момента не приемаме пари, върни се началото на март !"

А това за Гражданската трябва скоро да са го приели, понеже едната кола нямаше ГО до 07.15.2008 г. и нито писмо сме получили, нито някой е идвал да й търси документите
                              Във всички случаи обаче това си е живо изнудване- да плащаш за нещо, което не ползваш. Ми на мен ако примерно колата ми е излишна и искам да я продам мога да я дам в автокъща или пък да си седи унас и да я продавам по нета и излиза, че трябва да и плащам не само данъка, но и ГО, иначе бракуване и глоба
                              Еб..и държавата
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Това за гражданската е пълна измама!Имам едно Пежо което не съм мърдал от гаража вече половин година.Наглите застрахователи ми изпратиха писмо,в което ме заплашваха,че трябва незабавно да си направя гражданска.Да спра от движение автомобила или да платя глоба в размер на 400 лв.Вие как мислите като отидох на място...дали им бяха същите думите като в писмото.Оказва се че,принципа на писмата е които "клъвне".
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X