Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Ще чакам аз принца на бял кон..да,да..Току виж се падне някой омотляк и накрая да трябва се оправям с коня хи-хи-хи
    Тенк Ю Вери Мъч
    п.п.
    и тая тема стана ...
    да й придадем по-реалистични измерения ти предлагам!
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
      да й придадем по-реалистични измерения ти предлагам!
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Малко научен матриал по въпроса който засякох вчера по National Geographic:

http://www.vbox7.com/play:b5fa3bfe
        Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• Хубаво филмче , секса е в основата на почти всичко.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
            Хубаво филмче , секса е в основата на почти всичко.
            ха то тва Фройд го е казал преди много време и сума ти народ, психоаналитици, луди пари правят от това
            ALFA ROMEO 156 2.0 16V 155hp 98г

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              @mordohy
              Нещо не ме разбра за чуФствата.Не казвам,че трябва да събираш от улицата 'квото падне.НапротивНе говорим за сексенето като спорт изобщо
              Изказвания от рода "Щом си е легнала с друг не те обича.."обаче, са меко казано смешни.За мен ден
              Извинявай!Не видях Ф-то.Цял месец се взирам по 12 часа на ден и меря разни машинарии,но това не е извинение.Човек трябва да внимава.Иначе темата ми харесва.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                ...секса е в основата на почти всичко.

Така е и слава богу
                Много хора на тва разчитат и и аз в това число.
                Еротичните сайтове през последните 3 години са на първо място по печалба в интернет индрустрията,надминаха всякакви онлайн магазини и хазартни игри и тям подобниПечалбата на еротичните сайтове е колкто на google, microsoft и yahoo взети заедно.
                Да живее секса:, във всичките му форми и разновидности, нуждата от него, сексуалните привличания и копнежи и всичко свързано с него

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• Сетих се за поговорката...
                  Здрав кръст, здраво с........!
                  И е много вярна мисля

Нека секса винаги ни е на ниво. На всички ни. Дано!
                  Наистина всичко се върти около него
                  Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 07:15.
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Колеги, странни птици сме хората. Какво означава изневяра? Аз поне не влагам в тази дума смисъла, който повечето от Вас й придават.
                    Когато двама души се съберат, те се събират за да вървят напред заедно, което не означава задължително да се държат за ръчичка... (като в детската градина).
                    Според мен, много по-важно е жената или човекът до теб, да ти бъде опора когато имаш нужда... и да бъде до теб по пътя (колкото и да е дълъг), от колкото дали е отишъл/а да прави секс с друг/а. Още повече, че въпросът опира до задоволяване на физическа нужда, което аз лично не определям като изневяра. Погледнато от Вашата гледна точка... и мастурбацията/онанизма би трябвало да се разглеждат като изневяра (а всички го правим - Факт)!?
                    За мен е важно партньорката ми да е с мен в мислите си... а това, че се е изчукала с някой Аполоно подобен не ме тревожи!
                    Наистина ли си вярвате, че сте най-доброто което може да желае една жена? Изкуство е да можеш да накараш жената, да те подкрепя през всичките години съвместен живот.

Comment

• Викаш да свариш жена си с пълна уста не те притеснява!?!! Теорията и практиката някой път се разминават.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Викаш да свариш жена си с пълна уста не те притеснява!?!! Теорията и практиката някой път се разминават.
                        И по-горе споменах, че тези неща трябва да се правят с мисъл! Въпроса е принципен...
                        Всъщност, ако спипам "жена" ми.., то със сигурност ще е с друга жена!

Comment

• Нещо се обърках . . . .
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Нещо се обърках . . . .
                            Не си се объркал бре.., ама ти е трудно да ме разбереш! Няма значение всъщност.., защото живота продължава, а по-важното е, че е шарен!
                            И да знаеш, че на тоя свят му се е разказала играта в момента в който се е появил някакъв олигофрен... забил е кол някъде си, и е казал: "от тука нататък - туй е мойто!"

(няма мое-твое, разбери... точно там е проблема на хората.., ама става дълга тема )
                            Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 00:12.

Comment

• Първоначално публикувано от an40 Покажи съобщение
                              Здравейте. Много хора казват "станалото станало, ставаш изтупваш се и към следващата или следващия", но нали ако не правиме компромиси в този живот няма да можем да съхраним най-важното и ценно нещо а именно любовта, да обичаш и да бъдеш обичан. Никой не може да живее сам до края на дните си,всеки рано или късно иска да има някой до себе си, а как да градиш семейство с някой, който не обичаш или когато мислите ти са в това, което си изгубил. Ако веднъж те настъпят по мазола, не трябва да бягаш, а да разбереш защо са те настъпили, с какво си ги предизвикал да те настъпят, дали ти имаш вина или чия е тя. Ако винаги бягаш, винаги ще се повтарят едни и същи ситуации и грешки, но с различни хора, понеже ти не си бил съвсем на ясно защо е станало. Трябва, ако е твоя грешката, да се поправиш, за да не сбъркаш отново или ако половинката ти не е това, от което ти имаш нужда, то ти трябва да знаеш от какво точно да се пазиш.
                              На мен също са ми изневерявали, мога да кажа че беше по много долен и неприятен начин, но той ми доказа, че е било грешка, трудно простих, трудно се забравя, но времето лекува. Много ми беше трудно, искаше ми се да умра, но не казах край, защото го обичах този човек. Сега все още го обичам дори и повече от тогава. Вече са минали около 4 години от онази ужасна нощ. Сега имаме прекрасна дъщеричка. Не съжалявам нито за миг, че тогава съм постъпила по този начин. И дори мисля, че ако бях взела друго решение тогава, щях да съжалявам. Мисля, че ако обичаш един човек, трябва да можеш да прощаваш, но не трябва да му даваш пълна свобода, защото много хора се опияняват от нея и не милсят трезво, трябва да има и малко контрол.
                              Искам да кажа на автора, че трябва хубаво да помисли как да постъпи. Вярно че по-горе казах, че трябва да се прощава, но преди това трябва да се обмисли дали си заслужава саможертвата. Какво можеш да спечелиш или загубиш от взетото решение. Защото в повечето случаи, няма връщане назад. Най-важното е да мисли трезво. Успех!
                              П.П. Не знам цялото развитие на нещата понеже не можах да прочета всичко, просто някой исказвания ми повлияха. Дано да имаш късмет и сили да се справиш.
                              Здравей,Ан4о!Това,което искам да кажа,модераторите могат да го обособят,като друга тема.Впечатли ме с мисълта си,с правописа си и с правоговора си.От много време не съм се сблъсквал с такъв интелект.Сега разбрах,защо се държи в тоя форум да се пише на кирилица.Аз съм неграмотен по обясними причини.Майка ми е филолог.Освен това техничар.Нека се борим за чистотата на езика ни.Май само тая гордост ни е останала.Има някакви системи за вписване на приятели,но още не съм дораснал до тях.Заспах на Фортран 77.Искам да те включа в приятелите си.Даваяй все така мойто момче и ще си на прав път. за всичко,което каза съм съгласен.Трябва да се преценява.Лесно е да се реши,особено на чужд гръб.Мордохай
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                                Колеги, странни птици сме хората. Какво означава изневяра? Аз поне не влагам в тази дума смисъла, който повечето от Вас й придават.
                                Когато двама души се съберат, те се събират за да вървят напред заедно, което не означава задължително да се държат за ръчичка... (като в детската градина).
                                Според мен, много по-важно е жената или човекът до теб, да ти бъде опора когато имаш нужда... и да бъде до теб по пътя (колкото и да е дълъг), от колкото дали е отишъл/а да прави секс с друг/а. Още повече, че въпросът опира до задоволяване на физическа нужда, което аз лично не определям като изневяра. Погледнато от Вашата гледна точка... и мастурбацията/онанизма би трябвало да се разглеждат като изневяра (а всички го правим - Факт)!?
                                За мен е важно партньорката ми да е с мен в мислите си... а това, че се е изчукала с някой Аполоно подобен не ме тревожи!
                                Наистина ли си вярвате, че сте най-доброто което може да желае една жена? Изкуство е да можеш да накараш жената, да те подкрепя през всичките години съвместен живот.
                                Мдаа, ама тия приказки-ние сме заедно, подкрепяме се, а аз се чукам с Иванчо само за кеф, ги няма в реалния живот.Бъди сигурен че това може да бъде евентуално връзката гей, жена и трети, ама и това е до време.Много ми интересно как ще накараш да те подкрепя една жена, докато друг я крепи на ......, а в това време тя си мисли за теб ?!?
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X