Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не си заслужава да си купиш чисто нова Алфа,защото губиш много пари за една година
    да не говорим за частите

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      що за тема заслужава ли си нова алфа ромео-разбира се как да не си заслужава нова алфа
      С теб съм съгласен колега, обаче ако всички мислиха така като тебе щеше да е друго положението. Виж из темата и малко по-надолу в нея какво пишат другите по въпроса. Нещо не са съгласни понеже не си било заслужавало.
      Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
        Само за справка, мой познат взе новата Октовия 1.9 ТДИ с джанти, музика, двузонолен климатроник и ел. глупости за малко над 32000 лв със сериозна отстъпка. При тази цена се купува 147 - 1.6 Т.С. със същите екстри, а Голф 5 1.4 със климатроник и 6 Airbag-a е на цената на напудрено бензиново Пунто.

П.С. А цената на Авенсиса (Д4Д) започва от 42 000 лв, а продаваха коли на 1.5 години за 23 000 лв.
        Като цяло от италианските коли новото браво е най добре като дизайн, цена и характеристики. От Алфите си зеслужават 159 и Брера, но не чисто нови.
        А Ланчия имат под 10 продажби за година, така че не ги включвай тях те са в категория Майбах.

А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
        Колега по въпроса с ФИАТ Браво с теб не съм съгласен! Ама изобщо, защото ще видим какво ще стане другата година като излезе прословутата 149-ка!

Comment

А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
          Естествено, че важи. Доколкото зная, пътищата в БГ са на второ място по качество на настилката в цяла Европа, а горивата ни са най-качествените.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
            що за тема заслужава ли си нова алфа ромео-разбира се как да не си заслужава нова алфа
            Да колега. Тази тема съм е посветил на всички, които обичат Алфа Ромео и имат възможности както и смятат като мен рано или късно да си закупят чисто нова Алфа Ромео. За това те трябва да знаят всичко и през цялото това време да се информират, за да знаят, защото това е все пак скъп автомобил от класа на Мерцедес, БМВ, Ауди и т.н. и т.н. за какво си дават парите, за да не сгрешат и после да съжеляват във всяко едно отношетние и до най-малката подробност.

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
              Не си заслужава да си купиш чисто нова Алфа,защото губиш много пари за една година
              да не говорим за частите
              Добре хубаво, обаче този по-ниския на снимкана съм го виждал и го знам май кое! Та ми стана много интересно сега. Я ми кажи този по-ниския от Пловдив ли е?

Comment

не ми дреме дали си струва да си взема нова алфа или не имам ли парите набегом утивам
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Напълно съм съгласен. Пари да имам, веднага отнасям една 159.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Писано е не веднъж - Алфа се купува със сърце не с разум.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Писано е не веднъж - Алфа се купува със сърце не с разум.
                      Точно така колега точно така съгласен съм с теб. Алфа Ромео се купува със сърце. И за това аз искам да си купя чисто нова Алфа Ромео от сърце. И така и ще направя!!!

Comment

Ето това се вика "БОЛЕН АЛФИСТ"

Лечението е само едно.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Колега, колко нови коли си имал през живота си?
                          Аз с всяка следваща ставам все по-сигурен, че нова кола от магазин в България НЕ СИ СТРУВА!!!
                          Не само Алфа - НИКАКВА
                          Са точно ме мързи да ти обяснявам, защо е така, но съм сигурен, че след като загубиш пари за още една кола от покупката на два-три нови автомобила, ще ме разбереш прекрасно!
                          И те моля, не ми обяснявай, дали си съгласен или не - това е лично мое мнение, споделено и от няколко мои приятели, изградено от личния ни опит с няколко чисто нови автомобила!
                          И като стана дума за личен опит - ти щом не си имал проблеми с КИА, защо ревеш от нея?

П.П.
                          Какъв всъщност е смисъла на темата
                          sigpic

Comment

Според мен най добрия автомобил е новия!
                            НО...след 2003 всички нови са пълни макети, тоез не си заслужава!
                            Ако имаш достатъчно средства Да...караш, докато е в гаранция и сменяш с нов си заслужава!......макар, че губиш в разликите....но като има пара, едва ли ще те интересува!
                            Мое виждане е, че автомобилите от 1990г. - 2000г. са най добри относно здравина!!!
                            Сега е пълна модна конфекция...за всеки сезон.....с хиляди екстри за сигорност и т.н......но много слаба надеждност!!!!
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                              Проблем за горивото и парите за тези 200 км. няма до Солун Гърция. По-скоро колегата е прав, че проблема е с и във времето ей това е проблема и направо с него полудявам като знам само колко години сега ще чакам тука с тая Киа докато е хвърля и дойде това време да си купя чисто новичка Алфичка червеничка металик!!!

Е, то до тогава може да се оправят сервизите
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Колега, колко нови коли си имал през живота си?
                                Аз с всяка следваща ставам все по-сигурен, че нова кола от магазин в България НЕ СИ СТРУВА!!!
                                Не само Алфа - НИКАКВА
                                Са точно ме мързи да ти обяснявам, защо е така, но съм сигурен, че след като загубиш пари за още една кола от покупката на два-три нови автомобила, ще ме разбереш прекрасно!
                                И те моля, не ми обяснявай, дали си съгласен или не - това е лично мое мнение, споделено и от няколко мои приятели, изградено от личния ни опит с няколко чисто нови автомобила!
                                И като стана дума за личен опит - ти щом не си имал проблеми с КИА, защо ревеш от нея?

П.П.
                                Какъв всъщност е смисъла на темата
                                Ето отново уточнявам "Какъв всъщност е смисъла на темата"

Да колега. Тази тема съм е посветил на всички, които обичат Алфа Ромео и имат възможности както и смятат като мен рано или късно да си закупят чисто нова Алфа Ромео. За това те трябва да знаят всичко и през цялото това време да се информират, за да знаят, защото това е все пак скъп автомобил от класа на Мерцедес, БМВ, Ауди и т.н. и т.н. за какво си дават парите, за да не сгрешат и после да съжеляват във всяко едно отношетние и до най-малката подробност.

Comment

Working...
                                X