If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
що за тема заслужава ли си нова алфа ромео-разбира се как да не си заслужава нова алфа
С теб съм съгласен колега, обаче ако всички мислиха така като тебе щеше да е друго положението. Виж из темата и малко по-надолу в нея какво пишат другите по въпроса. Нещо не са съгласни понеже не си било заслужавало.
Само за справка, мой познат взе новата Октовия 1.9 ТДИ с джанти, музика, двузонолен климатроник и ел. глупости за малко над 32000 лв със сериозна отстъпка. При тази цена се купува 147 - 1.6 Т.С. със същите екстри, а Голф 5 1.4 със климатроник и 6 Airbag-a е на цената на напудрено бензиново Пунто.
П.С. А цената на Авенсиса (Д4Д) започва от 42 000 лв, а продаваха коли на 1.5 години за 23 000 лв.
Като цяло от италианските коли новото браво е най добре като дизайн, цена и характеристики. От Алфите си зеслужават 159 и Брера, но не чисто нови.
А Ланчия имат под 10 продажби за година, така че не ги включвай тях те са в категория Майбах.
А за знаещите един въпрос В България важи ли гаранцията на Новите Алфи от по 4 години На сайта пише 2 години без ограничение на пробега.
Колега по въпроса с ФИАТ Браво с теб не съм съгласен! Ама изобщо, защото ще видим какво ще стане другата година като излезе прословутата 149-ка!
що за тема заслужава ли си нова алфа ромео-разбира се как да не си заслужава нова алфа
Да колега. Тази тема съм е посветил на всички, които обичат Алфа Ромео и имат възможности както и смятат като мен рано или късно да си закупят чисто нова Алфа Ромео. За това те трябва да знаят всичко и през цялото това време да се информират, за да знаят, защото това е все пак скъп автомобил от класа на Мерцедес, БМВ, Ауди и т.н. и т.н. за какво си дават парите, за да не сгрешат и после да съжеляват във всяко едно отношетние и до най-малката подробност.
Не си заслужава да си купиш чисто нова Алфа,защото губиш много пари за една година
да не говорим за частите
Добре хубаво, обаче този по-ниския на снимкана съм го виждал и го знам май кое! Та ми стана много интересно сега. Я ми кажи този по-ниския от Пловдив ли е?
Писано е не веднъж - Алфа се купува със сърце не с разум.
Точно така колега точно така съгласен съм с теб. Алфа Ромео се купува със сърце. И за това аз искам да си купя чисто нова Алфа Ромео от сърце. И така и ще направя!!!
Колега, колко нови коли си имал през живота си?
Аз с всяка следваща ставам все по-сигурен, че нова кола от магазин в България НЕ СИ СТРУВА!!!
Не само Алфа - НИКАКВА
Са точно ме мързи да ти обяснявам, защо е така, но съм сигурен, че след като загубиш пари за още една кола от покупката на два-три нови автомобила, ще ме разбереш прекрасно!
И те моля, не ми обяснявай, дали си съгласен или не - това е лично мое мнение, споделено и от няколко мои приятели, изградено от личния ни опит с няколко чисто нови автомобила!
И като стана дума за личен опит - ти щом не си имал проблеми с КИА, защо ревеш от нея?
Според мен най добрия автомобил е новия!
НО...след 2003 всички нови са пълни макети, тоез не си заслужава!
Ако имаш достатъчно средства Да...караш, докато е в гаранция и сменяш с нов си заслужава!......макар, че губиш в разликите....но като има пара, едва ли ще те интересува!
Мое виждане е, че автомобилите от 1990г. - 2000г. са най добри относно здравина!!!
Сега е пълна модна конфекция...за всеки сезон.....с хиляди екстри за сигорност и т.н......но много слаба надеждност!!!!
Проблем за горивото и парите за тези 200 км. няма до Солун Гърция. По-скоро колегата е прав, че проблема е с и във времето ей това е проблема и направо с него полудявам като знам само колко години сега ще чакам тука с тая Киа докато е хвърля и дойде това време да си купя чисто новичка Алфичка червеничка металик!!!
Е, то до тогава може да се оправят сервизите
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Колега, колко нови коли си имал през живота си?
Аз с всяка следваща ставам все по-сигурен, че нова кола от магазин в България НЕ СИ СТРУВА!!!
Не само Алфа - НИКАКВА
Са точно ме мързи да ти обяснявам, защо е така, но съм сигурен, че след като загубиш пари за още една кола от покупката на два-три нови автомобила, ще ме разбереш прекрасно!
И те моля, не ми обяснявай, дали си съгласен или не - това е лично мое мнение, споделено и от няколко мои приятели, изградено от личния ни опит с няколко чисто нови автомобила!
И като стана дума за личен опит - ти щом не си имал проблеми с КИА, защо ревеш от нея?
П.П.
Какъв всъщност е смисъла на темата
Ето отново уточнявам "Какъв всъщност е смисъла на темата"
Да колега. Тази тема съм е посветил на всички, които обичат Алфа Ромео и имат възможности както и смятат като мен рано или късно да си закупят чисто нова Алфа Ромео. За това те трябва да знаят всичко и през цялото това време да се информират, за да знаят, защото това е все пак скъп автомобил от класа на Мерцедес, БМВ, Ауди и т.н. и т.н. за какво си дават парите, за да не сгрешат и после да съжеляват във всяко едно отношетние и до най-малката подробност.
Comment