Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дано да ги стегне кризата още повече, че да поевтинеят малко.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Колкото поевтиняват, толкова и ние ще обедняваме,
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

koleff

Abe da ti reka az si vzeh nova 147ca 105 konia 5 vrati
        i sam perfektno dovolen ot neia !
        Vsiaka nova kola smiatam e 4udesna a i s tezi ceni si e super

Comment

Много скупо одоволсвие за сяко ремонтче трябва в алафа да ходиш не може примерно при Лисан да идеш щото ти пада гарнцията , в алфа ромео ти отсичат главата ,и не го правят качествено като Лисан

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Па ти ко си мислиш,че там са богове ли,всите са абсолютни нещастници .Единственият вариянт,да не си блъскаш главата с официални сервизи,е да прежалиш тъпата гарнция/и без тва не покрива почти нищо/,и да си правиш колата където искаш Аз съшо съм се замислил след време за нова кола/Браво/,но има доста да размишлявам още
            Какъв е смисълът от нова кола ако няма гаранция? Хем си плащаш едни 30-40% отгоре за гаранцията, хем да нямаш. Ако е единствено заради това, че ще си първият пръднал на седалката, то тогава нека те разочаровам- от завода до шоуроома поне 10 човека пърдят на седалката преди ти да седнеш
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
              Много скупо одоволсвие за сяко ремонтче трябва в алафа да ходиш не може примерно при Лисан да идеш щото ти пада гарнцията , в алфа ромео ти отсичат главата ,и не го правят качествено като Лисан
              Ти като бил ли си в АИ да видиш как работят или просто четеш. Я малко по сериозно, а и какви ремонти ми говориш за гаранционна кола? Ако е лизингова, тогава е възможно, защото не е твоя колата, а тяхна (ако имат собствен лизинг).

Колега koleff добре дошъл във форума. Моля те пиши ка кирилица, както всички останали.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Какъв е смисълът от нова кола ако няма гаранция? Хем си плащаш едни 30-40% отгоре за гаранцията, хем да нямаш. Ако е единствено заради това, че ще си първият пръднал на седалката, то тогава нека те разочаровам- от завода до шоуроома поне 10 човека пърдят на седалката преди ти да седнеш
                Тогава остава варианта-Гърция-Серестам обслужват колите перфектно,излиза на същата цена,само вповече е пътят дотам
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Тогава остава варианта-Гърция-Серестам обслужват колите перфектно,излиза на същата цена,само вповече е пътят дотам
                  Зависи
                  В Солун излиза 238 евро, за да си смениш маслата и филтрите, а тук е около 490 лв. Серес е още по-близо.
                  Дори да излиза по-скъпо, да се налага да пътуваш малко повече, пак си заслужава да отидеш там, защото ще си спестиш големи нерви и главоболия
                  В Гърция, както навсякъде по света, без България, при техническо обслужване ти проверяват и течността за чистачките. Тук дори едни крушки на фаровете не гледат дали светят, камо ли спирачки и кормилна уредба. Това се прави, за да няма после някой сакатлък на пътя, защото гаранционният сервиз ще ти плаща такова обезщетение, че ще работи за теб поне 10 години

Иначе, който има пари и може да си го позволи, да си купува нова кола, дори да е 11-тия пръднал на седалките Новото си е ново!
                  Лично според мен, най-подходящият вариант е кола, която всеки момент ще излезе от гаранция или около 12-18 месечна. Не е нито стара, нито нова, но пък е поне на 1/2 от магазинната цена
                  sigpic

Comment

Моята AR 159 е правена само в АИ и съм доволен от качеството на труда.Малко е скъпо но има 1 година гаранциа части-труд.Сега ми предстои смяна ангренаж+всички ролки ,ремък алтернатор+ролки цена в АИ-около 580лв.Труд-около 160лв.Качествени части SKF,INA,GATES от други магазини -съща цена или малко по скъпо.Но в АИ 1 година ГАРАНЦИА
                    ALFA ROMEO 159-1,9JTDM 16vsigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                      Лично според мен, най-подходящият вариант е кола, която всеки момент ще излезе от гаранция или около 12-18 месечна. Не е нито стара, нито нова, но пък е поне на 1/2 от магазинната цена
                      Анджак!
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Да си жив и здрав!

Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
                        Abe da ti reka az si vzeh nova 147ca 105 konia 5 vrati
                        i sam perfektno dovolen ot neia !
                        Vsiaka nova kola smiatam e 4udesna a i s tezi ceni si e super
                        Точно и аз нея съм харесал и нея искам! Обаче така ме е яд където е купих тая КИА Сийд лятото на 2007 год. че просто ми идва да и тегла един бой на колата. Сега не мога да си позволя да купувам нов автомобил в никъв случай, а тази трябва да е продам, но за 2 год. КИА кой ще даде толкова пари колкото струва като за КИА със стареене 2 г. Застрахователя е оцени на 20 000! Аз съм е купил за 26 500 лв. За 2 г. 6 500 лв. Направо не знам! От друга страна се радвам, че има много нови коментари в моята тема не очаквах наистина, а и отдавна не бях влизал да погледна какво става. Много хора си купиха КИА Сийд! В цяла България откакто излезна този модел със 7-години гаранция са продадени сигурно над 2000 бройки. Та не знам нямам никакво инфо дали вървят втора употреба и как вървят. Ще е карам още мамка и и Киа-та и като съм готов с парите за нова кола ще взема тогава живот и здраве една 147-ца и така. До колкото разбрах, обаче от другата година ще излиза новия модел и той ще е 149 нещо знаете ли за него как ще изглежда инфо туй онуй снимки? Докато дойде това време когато аз да купувам нова Алфета като колегата Колев да е жив и здрав и му пожелавам стотици хиляди бизаварийни километри този модел сигурно няма да има нищо общо и с 149-цата камоли и с външния и вид. Обаче тази гидина ще има автомобилно излижение в София - София Мотор Шоу 2009 и ще ходя аз със сигурност да ги гледам. Но Алфа нямат премиера нито една на нов модел. Пак ще изкарват старите експонати. 2010 ще е на 149-цата, а 2011 на 159-цата с новото име Джулия, обаче 2010 няма авто шоу за леки автомобили само за тежкотоварни и в България няма да има презентация ня 149-цата по точно в София, защото на есенния Панаир в Пловдив ще е има там и може би на авто изложението във Варна. През 2011 год. в София Алфата ако всичко е наред ще направи премиера на Джулия, защото авто изложението на леки автомобили в София е през 2 год. както и във Варна и в Пловдив смятам, че Джулията ще прогресира!
                        Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• ее благодаря за пожеланията!!!!
                          И аз 4акам с нетарпение премиерата на заместителиа на 159
                          надявам се до тогава да мога да си я позволя и нея ...
                          АМА ДА НЕ ЛАМТИЯ 4Е ЛАКОМИАТА ПОГУБИ КОТКАТА

Comment

• здр

колеги ако поевтинеят колите и нашите пари ще намалеят няма начин
                            Lancia Dedra 2.0i Auto '96
                            Great Wall Hover 2.8 Tci '08
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Comment

• Добре де искам да попитам някой знае ли новата 149-ца как ще изглежда. Защото старата и форма 147-цата е просто отживелица и е малка и тясна вече направо изглежда като трабнтче в сравнение с новите модели от този клас като ФИАТ БРАВО И ЛАНЧИА ДЕЛТА! Ако и 149-цата е със същите размери като 147-цата за толкова сума пари не си заслужава въобще. Ако обаче е като Фиата и Ланчиата тогава става! За това Ви питам някой има ли си на представа въобще за какво става въпрос?
                              Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• по бля-бля тема , отдавна не съм виждал
                                някой, някога ,евентуално ,щял да си купува някакъв нероден модел на Алфа .......

а дали си заслужава избора ...ако е положителен- трябва да е яко субективен
                                ако си фен на дизайна и духа на Алфа - да заслужава си
                                ако си фен на комфорта и качеството и другите обективни критерии - не не си заслужава.
                                Last edited by SFINKS; d.m.y г., 14:40.

Comment

Working...
                                X