Дано да ги стегне кризата още повече, че да поевтинеят малко.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПа ти ко си мислиш,че там са богове ли,всите са абсолютни нещастници.Единственият вариянт,да не си блъскаш главата с официални сервизи,е да прежалиш тъпата гарнция/и без тва не покрива почти нищо/,и да си правиш колата където искаш
Аз съшо съм се замислил след време за нова кола/Браво/,но има доста да размишлявам още
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеМного скупо одоволсвие за сяко ремонтче трябва в алафа да ходиш не може примерно при Лисан да идеш щото ти пада гарнцията , в алфа ромео ти отсичат главата ,и не го правят качествено като Лисан
Колега koleff добре дошъл във форума. Моля те пиши ка кирилица, както всички останали."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКакъв е смисълът от нова кола ако няма гаранция? Хем си плащаш едни 30-40% отгоре за гаранцията, хем да нямаш. Ако е единствено заради това, че ще си първият пръднал на седалката, то тогава нека те разочаровам- от завода до шоуроома поне 10 човека пърдят на седалката преди ти да седнештам обслужват колите перфектно,излиза на същата цена,само вповече е пътят дотам
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТогава остава варианта-Гърция-Серестам обслужват колите перфектно,излиза на същата цена,само вповече е пътят дотам
В Солун излиза 238 евро, за да си смениш маслата и филтрите, а тук е около 490 лв. Серес е още по-близо.
Дори да излиза по-скъпо, да се налага да пътуваш малко повече, пак си заслужава да отидеш там, защото ще си спестиш големи нерви и главоболия
В Гърция, както навсякъде по света, без България, при техническо обслужване ти проверяват и течността за чистачките. Тук дори едни крушки на фаровете не гледат дали светят, камо ли спирачки и кормилна уредба. Това се прави, за да няма после някой сакатлък на пътя, защото гаранционният сервиз ще ти плаща такова обезщетение, че ще работи за теб поне 10 години
Иначе, който има пари и може да си го позволи, да си купува нова кола, дори да е 11-тия пръднал на седалкитеНовото си е ново!
Лично според мен, най-подходящият вариант е кола, която всеки момент ще излезе от гаранция или около 12-18 месечна. Не е нито стара, нито нова, но пък е поне на 1/2 от магазинната ценаsigpic
Comment
-
Моята AR 159 е правена само в АИ и съм доволен от качеството на труда.Малко е скъпо но има 1 година гаранциа части-труд.Сега ми предстои смяна ангренаж+всички ролки ,ремък алтернатор+ролки цена в АИ-около 580лв.Труд-около 160лв.Качествени части SKF,INA,GATES от други магазини -съща цена или малко по скъпо.Но в АИ 1 година ГАРАНЦИАALFA ROMEO 159-1,9JTDM 16vsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеЛично според мен, най-подходящият вариант е кола, която всеки момент ще излезе от гаранция или около 12-18 месечна. Не е нито стара, нито нова, но пък е поне на 1/2 от магазинната ценаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Да си жив и здрав!
Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщениеAbe da ti reka az si vzeh nova 147ca 105 konia 5 vrati
i sam perfektno dovolen ot neia !
Vsiaka nova kola smiatam e 4udesna a i s tezi ceni si e superАко искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Добре де искам да попитам някой знае ли новата 149-ца как ще изглежда. Защото старата и форма 147-цата е просто отживелица и е малка и тясна вече направо изглежда като трабнтче в сравнение с новите модели от този клас като ФИАТ БРАВО И ЛАНЧИА ДЕЛТА! Ако и 149-цата е със същите размери като 147-цата за толкова сума пари не си заслужава въобще. Ако обаче е като Фиата и Ланчиата тогава става! За това Ви питам някой има ли си на представа въобще за какво става въпрос?Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
по бля-бля тема , отдавна не съм виждал
някой, някога ,евентуално ,щял да си купува някакъв нероден модел на Алфа .......
а дали си заслужава избора ...ако е положителен- трябва да е яко субективен
ако си фен на дизайна и духа на Алфа - да заслужава си
ако си фен на комфорта и качеството и другите обективни критерии - не не си заслужава.Last edited by SFINKS; d.m.y г., 14:40.
Comment
Comment