Аз за разлика от вас не го съдя тоя човек, че е карал със 150, а това че прави този случай публично достояние и порти полицая, който в случая е бил един вид снизходителен и не му е праснал акта. AntiLuuP това, което се е случило си остава между теб и полицая, а не да разправяш на всички как си го подкупил, защото ако не беше той сега щеше да си с автобуса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПАТРУЛКИ С РАДАРИ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа, несъобразената скорост може да бъде 90 км на заледен мост на магистрала, все пак в града над едно ниво, често пъти може да е"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеХа Мале к'ви са тея шашавите катаджий дето сте хванали
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАз за разлика от вас не го съдя тоя човек, че е карал със 150, а това че прави този случай публично достояние и порти полицая, който в случая е бил един вид снизходителен и не му е праснал акта. AntiLuuP това, което се е случило си остава между теб и полицая, а не да разправяш на всички как си го подкупил, защото ако не беше той сега щеше да си с автобуса.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеДруг път просто напиши, " има акция еди си къде, внимавайте" и това е. Също ще свърши работа и няма да те плюят на по 2-3 страници, че си карал бързо. Те 'щото всички са примерни и никой не превишава скоростта, нали знаеш.
И дано няма следващ път ... тва вече много ще боли ....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение1992г. бащата си зе нова ладичка от сливенската Мототехника, гледаше я като писано яйце, и един ден с него отиваме от ЯЛ към СТЗГ, и в отсечката към Сливен беше заледено, и утъпкано сняг......караше на първа с не повече от 5кмч.....завъртане и двете гуми в канавката - леко ожулена врата, нищо сериозно, само той дето не получи инфаркт.....е по бавно нямаше как да караме......минаха след 2 часа куки, докато чакахме един трактор и му писаха акт за несъобразена скорост......от тоя момент нататък обявих война на КАТ, МАТ, и прочее държава.......друга тема може да се направи по тоя въпрос, иначе аз говоря за общото поводение на пътя
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
аре и аз като един оплют достатъчно съфорумник да си питам ..... а бе Оланкоолу ,ти като си карал с 150 ,що им спираш бе ?? бии ,у преката спри ,заключи си колата и едно такси ... да немаш проблеми .Наиш га шЪ ТЪ фанат ... докато асимилират ,докато се качат ,докато трйгнат и ти ще си вече 2 километра пред тех
Comment
-
Хахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мрака
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеХахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мрака"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗащо?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеХахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мракаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment