Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега ALFA155TS , подкрепям те, махаи я таа алфа и бягаи на далече от теа коли ! щот теа дето правят спагети и минети не са са хвалене !
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Айде давайте! Пишете колко са чупливи Алфите, как много харчат, колко са им скъпи частите, как се обезценяват и т.н. Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.
      Ей градски пак ще направиш някой велик спор
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
        колега ALFA155TS , подкрепям те, махаи я таа алфа и бягаи на далече от теа коли ! щот теа дето правят спагети и минети не са са хвалене !
        тоз хетрик напрай с бановете май ... па може и повече
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

А, тя и моята здрава излезе. За 3 години и малко, и няма и 30 хил. да съм и навъртял, само масло 3 пъти смених и т`ва е . `Ма си я стегнах и си ме кефи моето момиче . Мисля си за още една такава, ама няма къде да да ги складирам вече. Типото и то не е чупливо, ама там поне си (почти) с поддръжка на Лада, а и са основно разни дребни "нервокъсачите". Екстра са си кочинките(да са ми живи и здрави).
          Last edited by TRENDi; d.m.y г., 19:07.
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Бахти темата въййййййй,народа па изтреще
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Бахти темата въййййййй,народа па изтреще
              На мен още ми се пише по темата, ама Mavrud вече е с бан и не искам и аз да си го отнеса

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                На мен още ми се пише по темата, ама Mavrud вече е с бан и не искам и аз да си го отнеса
                Пиши си спокойно, само без заяждане и псуване
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                  Точно за това ... защото всичките неща за съжаление са вярни но да не забравяме че за всичките тия работи Алфата има много висок имидж......любов...
                  Не бе пич, не е вярно. Обаче данъкът обществено мнение е голяма работа. Като си купиш колата предубеден, после и гума да спукаш, ще викаш че е много чуплива и е боклук.
                  Отделен въпрос е, че цените на частите са по-високи, но и класът на колата е по-висок.
                  Отделен въпрос са и майсторите - мърлячи.
                  Тия, като колегата от Бургас, дето накупили ксенони, джанти 17-ки и т.н. и после питат кой ми сра в гащите, въобще не ги коментирам.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                    Пиши си спокойно, само без заяждане и псуване
                    Та в смисал, както някои плюват - трябва да има и някои които ще защитават марката ни!!!

Аз съм доволен на достатъчно ниво от Алфичката, за да мога да кажа, че Алфа Ромео не е по-лош автомобил от другите, даже на ниво оборудване е доста по-напред от някои други марки на които само името им поне в момента ги държи на пазара, а иначе нищо против другите марки - всеки е свободен да си харесва каквото иска, но не е честно тези които не харесват Алфа да натоварват психиката ни с братвежите си, че това не бил автомобил!!!

Comment

абе хора хубави са колиците,стига се драчихте по въпроса.пускате тема която се развива до някаде и изведнъж епитети.никой не може да ти каже ква жена ще вземеш ,за някой дебела за друг руса и тъй.аз като купих мойта всички ревнаха-ти от френско та на италиянско.ама няколко от тях се наложи да ги откарам до тях и на други места и си промениха мнението.има АЛФИ и алфи ,това е.

Comment

Маи ми истриха единия пост та ще продължа: За нищо нестава тая кола. Тропа друса... Значи да знаете , от алфите тая 166 хич, ама само тя нестава..................!!...
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

незнам господинът ALFA155TS,как за една година толкова много неща е сменил чак се очудих!!моята съм я карал само 7 месеца в Бг но за тях съм навил 20 000 км по километраж!единственото сменено е първоначалното обслужване и след това масло и филтри!е тва трошлива кола ли е или малко време я имам или километрите са малко!доволен съм адски много от колата!
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Колега ALFA155Ts предлагам ти да прочетеш петия пост в тази тема и тогава да кажеш пак какво става, че поне на мен не ми става ясно веднъж си за Алфа и едва ли не сектант, а в следващия момент??????
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18417

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              Колега ALFA155Ts предлагам ти да прочетеш петия пост в тази тема и тогава да кажеш пак какво става, че поне на мен не ми става ясно веднъж си за Алфа и едва ли не сектант, а в следващия момент??????
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18417
                              1 година ...
                              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                              Alfa Romeo 145 1.4 16v
                              BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                                незнам господинът ALFA155TS,как за една година толкова много неща е сменил чак се очудих!!моята съм я карал само 7 месеца в Бг но за тях съм навил 20 000 км по километраж!единственото сменено е първоначалното обслужване и след това масло и филтри!е тва трошлива кола ли е или малко време я имам или километрите са малко!доволен съм адски много от колата!
                                покараи покараи аз покарах 6 години .... след 6години ще си отговориш сам на въпросите ....
                                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                                Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                                BMW 520i E39

Comment

Working...
                                X