колега ALFA155TS , подкрепям те, махаи я таа алфа и бягаи на далече от теа коли ! щот теа дето правят спагети и минети не са са хвалене !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Официален плювалник на форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАйде давайте! Пишете колко са чупливи Алфите, как много харчат, колко са им скъпи частите, как се обезценяват и т.н. Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеколега ALFA155TS , подкрепям те, махаи я таа алфа и бягаи на далече от теа коли ! щот теа дето правят спагети и минети не са са хвалене !33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
А, тя и моята здрава излезе. За 3 години и малко, и няма и 30 хил. да съм и навъртял, само масло 3 пъти смених и т`ва е. `Ма си я стегнах и си ме кефи моето момиче
. Мисля си за още една такава, ама няма къде да да ги складирам вече. Типото и то не е чупливо, ама там поне си (почти) с поддръжка на Лада, а и са основно разни дребни "нервокъсачите". Екстра са си кочинките(да са ми живи и здрави).
Last edited by TRENDi; d.m.y г., 19:07.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБахти темата въййййййй,народа па изтреще
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНа мен още ми се пише по темата, ама Mavrud вече е с бан и не искам и аз да си го отнеса155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеТочно за това... защото всичките неща за съжаление са вярни но да не забравяме че за всичките тия работи Алфата има много висок имидж...
...любов...
Отделен въпрос е, че цените на частите са по-високи, но и класът на колата е по-висок.
Отделен въпрос са и майсторите - мърлячи.
Тия, като колегата от Бургас, дето накупили ксенони, джанти 17-кии т.н. и после питат кой ми сра в гащите, въобще не ги коментирам.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеПиши си спокойно, само без заяждане и псуване
Аз съм доволен на достатъчно ниво от Алфичката, за да мога да кажа, че Алфа Ромео не е по-лош автомобил от другите, даже на ниво оборудване е доста по-напред от някои други марки на които само името им поне в момента ги държи на пазара, а иначе нищо против другите марки - всеки е свободен да си харесва каквото иска, но не е честно тези които не харесват Алфа да натоварват психиката ни с братвежите си, че това не бил автомобил!!!
Comment
-
абе хора хубави са колиците,стига се драчихте по въпроса.пускате тема която се развива до някаде и изведнъж епитети.никой не може да ти каже ква жена ще вземеш ,за някой дебела за друг руса и тъй.аз като купих мойта всички ревнаха-ти от френско та на италиянско.ама няколко от тях се наложи да ги откарам до тях и на други места и си промениха мнението.има АЛФИ и алфи ,това е.
Comment
-
незнам господинът ALFA155TS,как за една година толкова много неща е сменил чак се очудих!!моята съм я карал само 7 месеца в Бг но за тях съм навил 20 000 км по километраж!единственото сменено е първоначалното обслужване и след това масло и филтри!е тва трошлива кола ли е или малко време я имам или километрите са малко!доволен съм адски много от колата!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Колега ALFA155Ts предлагам ти да прочетеш петия пост в тази тема и тогава да кажеш пак какво става, че поне на мен не ми става ясно веднъж си за Алфа и едва ли не сектант, а в следващия момент??????
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18417
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеКолега ALFA155Ts предлагам ти да прочетеш петия пост в тази тема и тогава да кажеш пак какво става, че поне на мен не ми става ясно веднъж си за Алфа и едва ли не сектант, а в следващия момент??????
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18417Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениенезнам господинът ALFA155TS,как за една година толкова много неща е сменил чак се очудих!!моята съм я карал само 7 месеца в Бг но за тях съм навил 20 000 км по километраж!единственото сменено е първоначалното обслужване и след това масло и филтри!е тва трошлива кола ли е или малко време я имам или километрите са малко!доволен съм адски много от колата!Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
Comment