Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    става дума за немски престижни марки
    showtopic=64637&st=45[/url]
    Тук май говорихме за Алфи, или пак съм объркал форума
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
      то винаги м/у 1вият въпрос и последните отговори се получават разминавания.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        За 10 месеца и 11 000 км съм сменил ламбда, съединител, дръжка на предна лява врата, датчик за налягане на маслото и един комутатор на бобините. Това е. Отделен въпрос, че в един прехвален сервиз - няма публично да казвам кой - не можаха да открият защо придърпва колата, а накрая се оказа че проблемът е в един комутатор на бобините...
        Ако това е много и разходите за едно БМВ са по-малки...
        Абе що ли се занимавам да пиша всъщност...
        кольо това с комутаторите можех и аз да ти го кажа. пък и в над 90% от сервизите нямаше да се сетят за това.
        хората са казали питай патило))
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Вижте сега:...хубавите коли, както и хубавите жени изискват скъпа подръжка
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Вижте сега:...хубавите коли, както и хубавите жени изискват скъпа подръжка
            Е па оно си е те така!

Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Е па оно си е те така!

..у наше село убавица вярна няма.....все ще се подаде на някакво изкушение
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

!

Аз все още поддържам тезата че ако автомобила е читав не е толкова скъп за поддръжка. Според мене негативното мнение за нашата марка и като цяло за индустрията, идва от това че някой си е купул примерно алфа 156 за 3000лв (пълен курник) налял е 2000лв и после се е скъсал да плюе по форумите......
                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                  Аз все още поддържам тезата че ако автомобила е читав не е толкова скъп за поддръжка. Според мене негативното мнение за нашата марка и като цяло за индустрията, идва от това че някой си е купул примерно алфа 156 за 3000лв (пълен курник) налял е 2000лв и после се е скъсал да плюе по форумите......
                  Именно !!! Но и самата кола си е доста чуплива и капризна като цяло. Другият вариант е някой душманин да иска да я юрка като душманин и я да подържа като лада. Е ми нестава.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                    Алфата е като едно непослушно куче лае те, хапе те, пикае където иска, гризе мебелите, не яде всичко ама пак си го обичаш
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      За Алфичките --->
                      Щастието идва капка по капка,за да си отиде като река,а нещастието идва като река,за да си отиде капка по капка...

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                        Анджък де, за алфи
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Както писах някъде...
                          Търговците: ,, Те алфистите са наи-големите маниаци , и колкото скъпо да продаваме ще купуват. Зимаш една дясна 166 за 2000-3000 и само от джанти и фарове си я избиваш.. ..НИЕ ПОМАГАМЕ НА АЛФИСТИТЕ... ""- гордо скандираха те... !!!
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                            аз съм купил мойта за 2800 ударена и съм дал 1000 за ремонт, а до момента имам още 1000 за разходи и консумативи... моята ли е курник или твоята? айде помисли преди да кажеш квот 'ти кефне щото от професори аман......
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

• Твърде малко са хората закупили чисто нова Алфа от магазина, и които са я употребявали достатъчно дълго за да имаме наистина меродавни впечатления. 99% от алфите във форума са втора/трета/четвърта и пр. ръка и въобще не се знае как са карани, колко, и от кой за да твърдим че са скапани. Такова твърдение може да се изрече, когато една нова 159-ка, да речем, премине от първият и собственик-българин в друг такъв(например от форума), който след това я продаде на друг, и така докато стигне 10 годишната възраст, на каквато са болшинството от 156-ците във форума и тогава вече може да се правят генерални заключения. Естествено, всичко това без връщане на километражи и прочее джамбазки трикове.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                                аз съм купил мойта за 2800 ударена и съм дал 1000 за ремонт, а до момента имам още 1000 за разходи и консумативи... моята ли е курник или твоята? айде помисли преди да кажеш квот 'ти кефне щото от професори аман......
                                Ем, че вии и двамата говорите за едно и също....
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X