Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• !

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
    аз съм купил мойта за 2800 ударена и съм дал 1000 за ремонт, а до момента имам още 1000 за разходи и консумативи... моята ли е курник или твоята? айде помисли преди да кажеш квот 'ти кефне щото от професори аман......
    Колега,
    1-во. Недей ми скача толкова остро...
    2-ро както каза колегата, говорим за едно и също.
    3-то ако ти се имаш за професор незнам, ама никъде не съм казал че аз съм.... И аз съм купувал ударена кола и до момента си я караме...
    АКО ПРОЧЕТЕШ внимателно поста ми ще разбереш...... какво имам впредвид!!!
    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
      няма кола която да не се чупи но тук е малко прекалено ....
      не бе колега гледаи сега че си карък друга работа-не е от колата,купи едно голфче и забравяш,с него ще си остарееш пък и борканите па леко вози
      medievill

Comment

• Не ви знам к'ви Алфи карате ама моята ако не я размажа аз до сега НИКОГА не се е чупила!
        На реални 300 000 км е и е ракета ... няма лопане,няма скърцане ... всичко по нея си бачка като изключим задният десен джам след удара отказва да се отваря,ама това не ми е проблем неземен.
        Виж ако темата беше за ФИАТ можех да ви напиша цяла книга за всичко което му се пре.ба през годината в която го карах.
        Тъй чи не ме закачайте за Фиат,нивгаж вече няма си зема таквоз ужасно нещо.
        Но Алфата ... Алфата е друго нещо ... при такъв голям удар имаше толкова малко поражения за сметка на пораженията нанесени от мен на другите 2 коли.
        Абе плюите си вие тука колкото си щете,аз Алфата си обожавам и за нищо не си я давам!

п.п.Оспамих ли ви темата ся ... а
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• Bella, не се засягай на тема марка, ама единстваната разлика между фиатовете и нашите алфи е във външния вид, технологично са доста еднакви
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• И при Фиат, и при Алфа, и при Опел, и при Мерцедес, въпросът е на какъв екземпляр ще попаднеш. Останалото са предразсъдъци и езикочешие.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Баси темата - вии тука не разбрахте ли че мойта алфа е най готяната, най натоканата, а как въри само не ви е работата.....дошли сте тука с разни кочинки да ми се фалите......цяла вечер откак падна газта я държа в лютеницата за да може сабалян да ми е топло, без да се кахъря че моела да роди, хем я има 2-3 литра масло от по миналата година, я не.....
              Моля да закриете темата....излишен спор.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• И аз туи викам.. Селяци , алфата е тъпа кола, не я купуваите, не е за вас...
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Така е колега, само мойта и твойта стават, другите за скрап....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Така е колега, само мойта и твойта стават, другите за скрап....
                    Уцелихте колички вие,а аз за 2 г. и 65 000 км.,сменях 6 пъти масло и всякакви филтри,2 пъти ремъци , каиши , ролки и тем подобни,тампони на стабилизиращите щанги,горен ляв носач,температурен датчик.А и едни чистачки сменях,и климатика дозареждах даже.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

• защо всяка темичка започва тъйй любознателно и добронамерено а свършва макар и по някога принудително толкова зловещо?карайте си кой какво могъл да вземе и толкова.нима като аз или някой друг е купил добра или лоша кола някой ако не самия той би могъл да промени нещо?питайте за съвет както и аз правя но защо толкова остър език вадите понякога не мога да разбера

p.s.искат някои колеги да идат и да купят евтина кола и да е с данните на хубава ами не става.то колкото и да се мъчиш да убедиш някой че твойта стока е по-от дригите....1 кола не трябва да има само мотор и динамика,тя трябва да има вид който окото да го грабне.
                      Last edited by galinves71; d.m.y г., 09:37.

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                        Уцелихте колички вие,а аз за 2 г. и 65 000 км.,сменях 6 пъти масло и всякакви филтри,2 пъти ремъци , каиши , ролки и тем подобни,тампони на стабилизиращите щанги,горен ляв носач,температурен датчик.А и едни чистачки сменях,и климатика дозареждах даже.
                        Така е, аз масло не сменям, само олио доливам от време на време, Бисер Олива най добре смазва, а и ако сложа малко картофено пюре в него и приятно ухае на чипс в колата.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Така е, аз масло не сменям, само олио доливам от време на време, Бисер Олива най добре смазва, а и ако сложа малко картофено пюре в него и приятно ухае на чипс в колата.....
                          Това с олиото е добра идея,хем караш хем си обядваш,ако намираш повече прати по Еконт ,няма само вие да се кефите я
                          TIPO 2.0 91g.
                          PUNTO 1.2 04 g.
                          156 1.8 TS 00g

Comment

• Никой не се замисля че колкото повече екстри толкова повече консумативи и лв.и като на повечето им дават живот 150х км И кво тава , за около 10г. коли и трябва да се сменят и веднага Бъгарина - ТЯ е чуплива и боклук и така на т............
                            Всички се чупят независимо от марката - А ЗАВИСИ КОЛКО ЧОВЕКА , КОЙТО Я КАРА Е ПРЕДУБЕДЕН ЗА САМАТА МАРКА.
                            П.П. Карал съм са доста марки коли и по-нови от моята АЛФА и много по-чупливи от нея но........
                            Като не ти харесва СМЕНЯЙ !
                            146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

• Ей начетах се на кво ли не,на койт не му аресва да си купи друга кола бе,не е толкоз трудно.Пък и аз не мога да разбера какво очаквате от кола 2-ра употреба,че тя ако беше перфектна нямаше да я продаде предния собственик.Според мен тази тема е за хора които карат чисто нови алфи,щото тука всеки с късмета си,някой са случили на кола,други не чак толкоз и айде в плювалника и "дар слово" боклуци,бракми и т.н.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Колеги до късмет си е....дядо ми кара 146 и 2 години виси по сервизите...маика ми също кара 146 и освен ремък, ролки и масла нищо не е пипнала.....КЪСМЕТА му е маиката....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X