Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такива мухльовци трябва да ги вкарват задължително поне за месец в панделата и там да ги шибат мангалите тогава можеби следващия път ще се замислят малко.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз предлагам тази тема да се заключи вече, то мнението на всички е ясно
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Дайте линк към тия новини онлине някъде..
        Lexus IS200

Comment

Колегата с келеши и там другите определения - най-просто искаше да каже смятам , че с нашите изказвания падаме на нивото на момчето , а не трябва.
          И ние правим на ден по доста нарушения и пак не сме толкова опитни за да сме сигурни винаги.
          И както виждате журналистите и на една кола модел-а не и знаят , другите коментират и те ги снимат щото говорят небивалици - 150 и челно с тая калинка таксито ?! нали ще му влезне до задния ред седалки!!
          Ще си носи последиците и той и семейството му.
          Сестра му е засукана Ще си намери кой да я вози
          Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
          Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Точно РОДИТЕЛИТЕ са виновни! Защото не са го ВЪЗПИТАЛИ! Ей за това...Защото като стане нещо и се почва "ама моя син никога не би направил това...бляя бля...Обвиняват учители за тормоз, а техните ангелчета са ЗВЕРОВЕ...Деееба моите съученици като бяха говна как пък аз НЕ бях и как имах страх от родителите си и НИКОГА не правех простотии и глупости, макар нито един път в живота ми да са ми посегнали?? Питам аз как са успели да ми дадат възпитание, а други не са можли и все ходеха по училищата да се разправят, че децата им имали двойки и че учителите им се карали?!? КАк питам аз? И за да не изроди темата, ще попитам КАК аз АМА НИКОГА няма да си позволя да изляза с колата още повече неправоспособен, знаейки ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО и ще си понеса последвията от родители и т.н , а това КЕЛЕМЕ НЕ Е БИЛО възпитано да МИСЛИ ТАКА и за това си е ПОЗВОЛИЛО това! А щом си е позволило да излезе...другото е ясно..... Айде не на мене тия за родителите.... Примери много и достатъчно...Поне съм на 21г. и тия неща не са ми толкова далечни...
            Браво, точно така е, подкрепям те с две ръце!!!
            markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
            Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
            Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
            Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

ТАЗИ ВЕЧЕР!!23.00 часа ОКОЛО... Брутална катастрофа на ОМВ БОЯНА отсрещната страна на бензиностанцията... Такисметров шофьор на ОК многоо силно странично смазано такси, опел Астра компби с удар отзад е станал хечбег+ударен камион+ още един камион в който се е ударила Е класа(2005г.) на мерцедес доста помляна....Имаше 10тина полицаи, много хора такисита и т.н....След 1 час отново катастрофа...Този път на участъка от чени връх точно преди качване на 6 лентовия път в посока бояна...Една корса се беше търкаляла, и беше на островчето което разделя 3те ленти от 2 те локални...имаше и още коли и сирени, но не видях повече.....

УЖАС!!!!! ПАЗЕТЕ СЕ МНОГО!! Предполагам в първата катастрофа имаше жертви
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Ами така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
                Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
                Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Ами така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
                  Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
                  Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!
                  Ами те просто не искат да си вършат работата. А иначе за кубиците си напълно прав. Новото Браво е 1,4 мотор пък вади 150 коня. Карал съм го и си е направо самолет
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз пък мисля, че основно е въпрос на отговорност карането изобщо...според мен ако някой не мисли какво прави с каквато и да е кола ще направи белята, независимо каква и е мощността...
                    Влюбена в Alfa Romeo GTV
                    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Шестима загинали в Стара Загора Пак започнахме с рекордите...
                      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                        Шестима загинали в Стара Загора Пак започнахме с рекордите...
                        Току що баща ми ми се обади че отива да снима катастрофа в Хрищени.Четиримата младежи са 12ти клас от моята гимназия,а този който е карал е бил с книжка от 3 месеца ...
                        159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Е това вече си е трагедия,много жалко за мледежите и румънките.Мир на праха им.
                          146 JTD-2000г.
                          Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            Това за кубиците си прав , обаче и да сложат ограничение каквото ти каза според мен няма да има голяма разлика. Защото и 100 коня кола може да дигни 160 и да напраиш голяма катастрофа. И дори това е грешно щото представи си сега аз ако трябва да карам 5-6 год. 100 коня кола и после да се кача в 150+ коня кола ... Цялата работа е да има малко мислене като се кара и не като приятеля до теб ти кажи дигни 200 и да ги дигаш. И това за годините не е никаф фактор просто на тази възраст се поддаваме повече на чуждото мнение и затова е така. Аз познавам 1 приятел който 2 год. от както беше зел книжка не беше превишавал 50 км/ч в града, а максималната скорост му беше 120 на магистрала. Всичко опира до възпитание , особедно на тази възраст ако няма кой да те контролира...
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              По новините даваха компютърна графика ли се води анимация ли нз... инсценировка на случая просто удъра не е бил челен, първо странично в едната кола после втората после третата и т.н. От законите на физиките енергията на бравото се е разпределила на 3 + бордюра и градинката 4 е тва ги е спасило ако удъра беше челен на място щяха да останат....
                              Всъщност се удря челно в таксито, но преди това се удря в задницата на кола.Влез в сайта на бтв...там е видеото от репортажа.

P.s.Аз съм в шок, като чета мненията от последните 2 стр.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
                                Току що баща ми ми се обади че отива да снима катастрофа в Хрищени.Четиримата младежи са 12ти клас от моята гимназия,а този който е карал е бил с книжка от 3 месеца ...
                                Жалко за младите хора! Автобуса обаче се е движил по пътя с предимство!
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X