Такива мухльовци трябва да ги вкарват задължително поне за месец в панделата и там да ги шибат мангалите тогава можеби следващия път ще се замислят малко.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа в столичния квартал Дружба ..
Collapse
X
-
Аз предлагам тази тема да се заключи вече, то мнението на всички е ясноAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Колегата с келеши и там другите определения - най-просто искаше да каже смятам , че с нашите изказвания падаме на нивото на момчето , а не трябва.
И ние правим на ден по доста нарушения и пак не сме толкова опитни за да сме сигурни винаги.
И както виждате журналистите и на една кола модел-а не и знаят , другите коментират и те ги снимат щото говорят небивалици - 150 и челно с тая калинка таксито ?! нали ще му влезне до задния ред седалки!!
Ще си носи последиците и той и семейството му.
Сестра му е засуканаЩе си намери кой да я вози
Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
Fiat Marea TD100 hlx 97
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеТочно РОДИТЕЛИТЕ са виновни! Защото не са го ВЪЗПИТАЛИ! Ей за това...Защото като стане нещо и се почва "ама моя син никога не би направил това...бляя бля...Обвиняват учители за тормоз, а техните ангелчета са ЗВЕРОВЕ...Деееба моите съученици като бяха говна как пък аз НЕ бях и как имах страх от родителите си и НИКОГА не правех простотии и глупости, макар нито един път в живота ми да са ми посегнали?? Питам аз как са успели да ми дадат възпитание, а други не са можли и все ходеха по училищата да се разправят, че децата им имали двойки и че учителите им се карали?!? КАк питам аз? И за да не изроди темата, ще попитам КАК аз АМА НИКОГА няма да си позволя да изляза с колата още повече неправоспособен, знаейки ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО и ще си понеса последвията от родители и т.н , а това КЕЛЕМЕ НЕ Е БИЛО възпитано да МИСЛИ ТАКА и за това си е ПОЗВОЛИЛО това! А щом си е позволило да излезе...другото е ясно..... Айде не на мене тия за родителите.... Примери много и достатъчно...Поне съм на 21г. и тия неща не са ми толкова далечни...markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
ТАЗИ ВЕЧЕР!!23.00 часа ОКОЛО... Брутална катастрофа на ОМВ БОЯНА отсрещната страна на бензиностанцията... Такисметров шофьор на ОК многоо силно странично смазано такси, опел Астра компби с удар отзад е станал хечбег+ударен камион+ още един камион в който се е ударила Е класа(2005г.) на мерцедес доста помляна....Имаше 10тина полицаи, много хора такисита и т.н....След 1 час отново катастрофа...Този път на участъка от чени връх точно преди качване на 6 лентовия път в посока бояна...Една корса се беше търкаляла, и беше на островчето което разделя 3те ленти от 2 те локални...имаше и още коли и сирени, но не видях повече.....
УЖАС!!!!! ПАЗЕТЕ СЕ МНОГО!! Предполагам в първата катастрофа имаше жертвиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Ами така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеАми така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Шестима загинали в Стара ЗагораПак започнахме с рекордите...
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеШестима загинали в Стара ЗагораПак започнахме с рекордите...
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеАми така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеПо новините даваха компютърна графика ли се води анимация ли нз... инсценировка на случая просто удъра не е бил челен, първо странично в едната кола после втората после третата и т.н. От законите на физиките енергията на бравото се е разпределила на 3 + бордюра и градинката 4 е тва ги е спасило ако удъра беше челен на място щяха да останат....
P.s.Аз съм в шок, като чета мненията от последните 2 стр.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщениеТоку що баща ми ми се обади че отива да снима катастрофа в Хрищени.Четиримата младежи са 12ти клас от моята гимназия,а този който е карал е бил с книжка от 3 месеца ...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment