Известие

Collapse
No announcement yet.

ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    Май скоро ще поискате и бензин да ви наливаме? Или това все още го прави баща Ви?
    Защо не попиташ баща ми кои копува храната у нас ??? Имаи поне малко уважение !
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Браво за спора така ще излезе истината наяве!
      Spin City!

Comment

.

този "спор" вече започва да става безпредметен.немога да се начудя на колегата от къде му дойде да захваща тази тема.както е казал някой си"нищо човешко не ни е чуждо".на мен форума си ми харесва,още повече че се и разраства.всеки си чете и си пише кой както мисли.за какво толкова се борите незнам.да живее демокрацията.

Comment

Е както винаги от една тема, почвата да текът подтеми или нови такива.
          Когато живеем в общество на всеки трябва да му пука, какво става в него.От тази позиция, това че един не плаща данъци, не значи че това е само негово лична работа, защото така той нанася последствия на всички.Както и това, примерно че кара пиян, всеки може да каже, ами как си карам си е моя работа..
          Не визирам никой конкретно, но като се говорят такива неща, трябва да се помисли, дали тогава можем да съдим и престъпниците, защото те също казват-аз не спазвам закона и това си е моя работа.
          Друг въпрос е че ако бяхме по-нормална държава, то такива случаи щяха да са минимални-у нас това е резулатат на безотговорността на всички, на нас и държавата.
          Не смятам, че и нашият форум изобилства от "лоши хора", просто форума е отражение на действителността, а темата в началото беше малко шеговита, аз поне така я приех
          Няма защо да се пенявим, а просто да се позамислим
          Last edited by fred; d.m.y г., 21:38.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

по повод предишната тема беше ми много смешна и за тва писах глупости в нея

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            И следва резонният въпрос - като нямаш пари защо си купуваш кола?
            Че после с гадните си износени гуми да поднесеш и да ме челосаш със 100 ли ?
            Ааа не, мерси ще кажа аз на таз либоф.

Някой щял да ти плати данъците и да ти купи гуми - божкеее , божке колко мъка има по този свят.
            Колега не искам да излене като заяждене,но по повод този въпрос ще ти задам и аз един:Да вземем един човек за пример- човекът Х.Значи човекът Х си има работа,къща и решава че трябва да си купи кола, и си я купува.Минава една година.Този човек си е отделил пари за да може да си купи гуми,винетка,да си плати данъка и т.н.. Обаче го съкращават от работа и той остава без доходи.Въпреки всичко обаче на главата си има и кредит да изплаща.И тогава какво да прави-гладен ли да седи,кредит ли да излаща или колата да си обслужи?Важно е колата да е в изрядно състояние така е,обаче в живота има моменти когато се налага да пестиш и което не ти е толкова належащо да не даваш пари за него,иначе съм съгласен че който няма пари да си поддържа колата да не си купува,обаче в това има малки изключения.Който и да е,ако този месец му дойде много нанагоре откъм финанси,колата ще му е последната грижа.

Comment

.

абе тука не става въпрос кой си плащал данъците и кой с кви гуми кара.целия пост има подтекст и той е много тънък.четете между редовете и ще разберете.и на мен ми банално да чета въпросите на младите момчета и да давам мнения за техните проблеми с колите или да им чета постовете "някой рисувал ли си е колата".ако модераторите сметнат за нужно да направят "детска градина"и там да местят тъпотиите които се ръсят и всеки който си види темата там сам да си прави изводи,в крайна сметка"неможеш да спреш гората да се разлиства".
              пък това че старите алфисти все по рядко посещават форума е толкова жалко.

Comment

Колега, SFINKS , според мен Истинстият Алфист е субективно и идеалистично понятие. Всеки го разбира по различен начин, но в крайна сметка е човек отговарящ на някакви ценности, които не са много различни от ценностите на един индивид, уважаващ околните които са обединени по един еднакъв признак - при нас е Алфа Ромео. Наистина някои колеги забравят какво ни е събрало да бъдем заедно и не могат да бъдат това което не са - но по-добре е да бъдат естествени. Всички сме различни /всеки си е чешит/. Ако някой е Истински Алфист, самия той не знае, че е такъв.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

.

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Колега, SFINKS , според мен Истинстият Алфист е субективно и идеалистично понятие. Всеки го разбира по различен начин, но в крайна сметка е човек отговарящ на някакви ценности, които не са много различни от ценностите на един индивид, уважаващ околните които са обединени по един еднакъв признак - при нас е Алфа Ромео. Наистина някои колеги забравят какво ни е събрало да бъдем заедно и не могат да бъдат това което не са - но по-добре е да бъдат естествени. Всички сме различни /всеки си е чешит/. Ако някой е Истински Алфист, самия той не знае, че е такъв.
                  наблюдавам те от доста време и мога да кажа че имаш дар слово.

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
                    Защо не попиташ баща ми кои копува храната у нас ??? Имаи поне малко уважение !
                    А ти първо се научи да пишеш правилно, па после искай уважение
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Май скоро ще поискате и бензин да ви наливаме? Или това все още го прави баща Ви?
                      Колега,моя резервоар е празен,та ако искаш ... пълни(кеф ти бензин,кеф ти метан).Направо ви се чудя на акълите,карате се като малки деца(ЕБАТИ).
                      ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                      sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                      0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                        Колега,моя резервоар е празен,та ако искаш ... пълни(кеф ти бензин,кеф ти метан).Направо ви се чудя на акълите,карате се като малки деца(ЕБАТИ).
                        А не ти ли прави впечатление че основната гилдия във форума вече са ДЕЦА?

Погледнете само какви са основните теми,пък после какви били собствениците на Алфи...ами какви да са...рацери мацери дрифтаче и незнам си какви глупости.Как няма една интилигентна тема в последните няколко месеца?
                        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:18.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Разбира се че може да се случи на всеки.
                          Но при технически неизправна кола и износени гуми шанса нараства и то многократно.
                          А това какво общо има с "алфистите" и двете теми?!
                          2014: Deutschland über alles

Comment

[QUOTE=Linkestis;453809]А не ти ли прави впечатление че основната гилдия във форума вече са ДЕЦА?

Погледнете само какви са основните теми,пък после какви били собствениците на Алфи...ами какви да са...рацери мацери дрифтаче и незнам си какви глупости.Как няма една интилигентна тема в последните няколко месеца?[/QUOTE

Прав си,и за това в последно време нямам и голямото желание да се задържам в форума(за жалост).
                            ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                            sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                            0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              А това какво общо има с "алфистите" и двете теми?!
                              Общото идва от това че,вместо един селтак да ти завижда почва да ства следната работа:гледай го тва лапе,тате му дал пари за 156-ца ама забравил да му даде за гуми,забравил да му каже че още няма опит и не е хубаво да се прави на РАЦЕР,забравил да му каже че кола не се подържат самичка и още доста ама наистина доста неща.Всеки прав за себе си...за пример вникни в раздел тунинг...виждаш ли искрящите очички на двадесет годишния младеж,които днес не е станал ГЕРОЙ,да но тои утре ще стане..може би!

П.П в предишната тема на SFINKS има доста истини,за съжаление 80% от влизащите тук се засегнаха лично.Защо ли?
                              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:29.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Абе, и тая тема плаче за ключ.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X