Първоначално публикувано от fade
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ
Collapse
X
-
.
този "спор" вече започва да става безпредметен.немога да се начудя на колегата от къде му дойде да захваща тази тема.както е казал някой си"нищо човешко не ни е чуждо".на мен форума си ми харесва,още повече че се и разраства.всеки си чете и си пише кой както мисли.за какво толкова се борите незнам.да живее демокрацията.
Comment
-
Е както винаги от една тема, почвата да текът подтеми или нови такива.
Когато живеем в общество на всеки трябва да му пука, какво става в него.От тази позиция, това че един не плаща данъци, не значи че това е само негово лична работа, защото така той нанася последствия на всички.Както и това, примерно че кара пиян, всеки може да каже, ами как си карам си е моя работа..
Не визирам никой конкретно, но като се говорят такива неща, трябва да се помисли, дали тогава можем да съдим и престъпниците, защото те също казват-аз не спазвам закона и това си е моя работа.
Друг въпрос е че ако бяхме по-нормална държава, то такива случаи щяха да са минимални-у нас това е резулатат на безотговорността на всички, на нас и държавата.
Не смятам, че и нашият форум изобилства от "лоши хора", просто форума е отражение на действителността, а темата в началото беше малко шеговита, аз поне така я приех
Няма защо да се пенявим, а просто да се позамислимLast edited by fred; d.m.y г., 21:38.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
по повод предишната тема беше ми много смешна и за тва писах глупости в нея
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ следва резонният въпрос - като нямаш пари защо си купуваш кола?
Че после с гадните си износени гуми да поднесеш и да ме челосаш със 100 ли ?
Ааа не, мерси ще кажа аз на таз либоф.
Някой щял да ти плати данъците и да ти купи гуми - божкеее , божке колко мъка има по този свят.
Comment
-
.
абе тука не става въпрос кой си плащал данъците и кой с кви гуми кара.целия пост има подтекст и той е много тънък.четете между редовете и ще разберете.и на мен ми банално да чета въпросите на младите момчета и да давам мнения за техните проблеми с колите или да им чета постовете "някой рисувал ли си е колата".ако модераторите сметнат за нужно да направят "детска градина"и там да местят тъпотиите които се ръсят и всеки който си види темата там сам да си прави изводи,в крайна сметка"неможеш да спреш гората да се разлиства".
пък това че старите алфисти все по рядко посещават форума е толкова жалко.
Comment
-
Колега, SFINKS , според мен Истинстият Алфист е субективно и идеалистично понятие. Всеки го разбира по различен начин, но в крайна сметка е човек отговарящ на някакви ценности, които не са много различни от ценностите на един индивид, уважаващ околните които са обединени по един еднакъв признак - при нас е Алфа Ромео. Наистина някои колеги забравят какво ни е събрало да бъдем заедно и не могат да бъдат това което не са - но по-добре е да бъдат естествени. Всички сме различни /всеки си е чешит/. Ако някой е Истински Алфист, самия той не знае, че е такъв.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
.
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКолега, SFINKS , според мен Истинстият Алфист е субективно и идеалистично понятие. Всеки го разбира по различен начин, но в крайна сметка е човек отговарящ на някакви ценности, които не са много различни от ценностите на един индивид, уважаващ околните които са обединени по един еднакъв признак - при нас е Алфа Ромео. Наистина някои колеги забравят какво ни е събрало да бъдем заедно и не могат да бъдат това което не са - но по-добре е да бъдат естествени. Всички сме различни /всеки си е чешит/. Ако някой е Истински Алфист, самия той не знае, че е такъв.
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеЗащо не попиташ баща ми кои копува храната у нас ??? Имаи поне малко уважение !Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеМай скоро ще поискате и бензин да ви наливаме? Или това все още го прави баща Ви?.Направо ви се чудя на акълите,карате се като малки деца(ЕБАТИ).
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеКолега,моя резервоар е празен,та ако искаш ... пълни(кеф ти бензин,кеф ти метан).Направо ви се чудя на акълите,карате се като малки деца(ЕБАТИ).
Погледнете само какви са основните теми,пък после какви били собствениците на Алфи...ами какви да са...рацери мацери дрифтаче и незнам си какви глупости.Как няма една интилигентна тема в последните няколко месеца?Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:18.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеРазбира се че може да се случи на всеки.
Но при технически неизправна кола и износени гуми шанса нараства и то многократно.
Comment
-
[QUOTE=Linkestis;453809]А не ти ли прави впечатление че основната гилдия във форума вече са ДЕЦА?
Погледнете само какви са основните теми,пък после какви били собствениците на Алфи...ами какви да са...рацери мацери дрифтаче и незнам си какви глупости.Как няма една интилигентна тема в последните няколко месеца?[/QUOTE
Прав си,и за това в последно време нямам и голямото желание да се задържам в форума(за жалост).ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеА това какво общо има с "алфистите" и двете теми?!
П.П в предишната тема на SFINKS има доста истини,за съжаление 80% от влизащите тук се засегнаха лично.Защо ли?Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:29.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment