Има митове и легенди и за VW и за Alfa Romeo.Вечната кола още не е измислена(по обективни причини) и за това аз залагам на красивата която за мен Алфата.Все пак всеки си има вкус или получава диагноза като мен.През ръцете (повече) и през краката(по-малко) са ми минали доста Алфи и почти няма кола на която да не съм видял коляновия вал наживо,на някой по няколко пъти.Продължавам да си купувам Алфа Ромео не защото съм богат,а защото съм мазохист.Ако тук в този форум се намери някой който да е по-голям карък от мен получава една каса бира(или левовата и равностойност).Имам 146-ца която за една година(7000км.) ми струва 4000лв.+4500лв. за ремонти и още има какво да се желае.На такси да се возих на цена 1лв./км. по-евтино щеше да ми излезе.Добре че сега си имам Спринт ,но съм напълно убеден че това ми е ПОСЛЕДНАТА алфа за съжаление.
Други коли освен Алфите съм имал Опел Омега 87г.(който бартеросах за първата 33-ка).Беше жестоко изгнил ,но за една година освен газ, бензин, фар и калник нищичко не съм пипал.
Алфата е много красива и отвътре и отвън и много трудно бих се обрекъл на нещо друго,но вече си платих дана към Миланската змия.
Други коли освен Алфите съм имал Опел Омега 87г.(който бартеросах за първата 33-ка).Беше жестоко изгнил ,но за една година освен газ, бензин, фар и калник нищичко не съм пипал.
Алфата е много красива и отвътре и отвън и много трудно бих се обрекъл на нещо друго,но вече си платих дана към Миланската змия.
Comment