Тази тема е напълн безмислена , защо изобщо ви пука да ви плюят колата еми правете кат мене , казвате им две думи и сменяте темата накрая ще видят , че немогат да спорят с вас по тази тема и няма ви закачат. То вие като изпадате в обеснения и те почват и така и така до безкрай. Чупила са много ем евала да са чупи ко да напрая , не е виновна количката ами хубавите пътища само на мойта улица имам 1 дупка дето трябва да я минавам с 5 км/ч иначе ще ми връкне джантата...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеГолям смях е това от AutоBuild, вижте разхода в таблиците, уж всички коли са дизел а пише:
Голф: 5.2л дизел/100км
БМВ: 5.8л дизел/100км
Алфата: 5.9л А95H/100км
явно цифрата за разхода на дизел-а не им е изнасяла, и са сложили тая на бензина за да е все пак по-зле от Голфа
Не го знам тва вестник ли е списание ли е, ама не бих си го купил
иначе и аз съм на мнението на benji_gb
какво ви пука кой, какво мисли, теб си те кефи колата, и си я караш, тва е...хаха
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение...
Става въпрос за една графа в списане Autobild "Употребявани автомобили", където тази седмица в брой 27 са изложили Автомобилите Фолксваген Голф 5 1.9 ТДИ, Алфа Ромео 147 1.9ЖТД и БМВ 118д...
Оценени на 4,5 звезди за Голфа, 2 звезди за Алфата и 4 звезди за БМВто от макс. 5...
Ааа да, а спрямо "висококачествената" шестица, все още нямам проблеми с електриката, освен изгоряла крушка на предния десен габарит
И само за протокола да отбележа - колата от подписа е купена на 08.10.2007 г от Горубляне за 4700 лв. Оттогава са й навъртяни около 15000 км и са дадени допълнително 2761 лв, в това число прехвърляне в КАТ, застраховки за 2 години(ГО + пълно каско на 5000 лева), зимни гуми, летни гуми + лети джанти(на старо) и консумативи(ролки, ремъци и масло, 2 пъти). За заинтересованите(от другите форуми) мога да дам подробен отчет.
Аман от смешници. Не се ли разбраха, че поддръжката на една кола струва толкова колкото се грижиш за нея. Баси пропагандата, баси чудото...
Или както викат сърбите "йебем ти и голфу, йебем ти и чудото,...."145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
:P
Момчета за*бете ги тия прехвалени кошници опели,vw,фордове,аудита и т.н.Колегите от побратимия форум на фиат кво казват(ние можеме да се сравняваме с опели,голфове,фордове и т.н,а за мерцедес и вентилаторите тех ги оправят колегите от алфа).Иначе сички плюят по алфите ама като кажеш аре на чертата бегат като мишки щтото всички имат респект от алфата,а иначе мн говорат.Last edited by giogiaro_89; d.m.y г., 01:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеМомчета за*бете ги тия прехвалени кошници опели,vw,фордове,аудита и т.н.Колегите от побратимия форум на фиат кво казват(ние можеме да се сравняваме с опели,голфове,фордове и т.н,а за мерцедес и вентилаторите тех ги оправят колегите от алфа).Иначе сички плюят по алфите ама като кажеш аре на чертата бегат като мишки щтото всички имат респект от алфата,а иначе мн говорат.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеАе колега те тогава ти излизат , че неговата кола не е бегачка ами е комфортна и била много многооо по здрава от наще... Ще ти каже аз не си купувам кола да се състезавам а да я карам и как да я карам таз алфа да се чупи... То е ясно секи си харесва неговата кола каквото и да е тя, и си я защитава със зъби и нокти.
Comment
-
Та темата плюене по Алфа ли беше или плюене по голф ?
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Темата наистина е плюене по алфа ОБАЧЕ след като ти кажат че алфата е боклук започват да си хвалят собствените каруци колко били по здрави ,по бързи ,по икономични и т,н, следователно тук е и мястото да си кажем РЕАЛНИТЕ минуси на другите марки .Хора факти и цифри само с това ще ги разбие само тогава ще разберат че не са прави !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеТа темата плюене по Алфа ли беше или плюене по голф ?
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеВиждам вече дори и в нашия форум доста хора не си харесват колите като експлатация ,разход ,здравина, цена на части и обезценяване естественно кола втора ръка е и до късмет и моята не е перфектна от двг капе масло.разходих се по другите форуми направи ми впечетление че използват цитати от клуб алфа един вид да се успокояват че има по зле от тяхните дараци .Всеки се е сблъквал с това да му казват -алфа!!! ти нормален ли си?! Идеята ми е тук да се дават реални примери и цифри за качествата на ALFA ROMEO да си вдигнем самочувствието и да докажем на голфаджиите че има по добри коли .И да се опитаме да разбием митовете и легендите че FORD, OPEL, VOLKSWAGEN са вечни ,харчат малко и бягат много и за това са по скъпи от АЛФА
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Аз предпочитам да не се свръзвам на такива приказки, макар винаги почти да се намира някой упорит, който да ме изкара от спокойствието... По принцип има запушвам устите с няколко простички факта :
- от 1931 до 1934г Алфа печелят "24 часа на Льо Ман" 4 пъти подред ... да не говорим за DTM и WTCC ...
- цитат от теста на Алфа 8С на Топ Гиър : "Алфа може да е по-бърза от Ферари ... По-скъпа от Ферари ... По-лесна за каране от Ферари... Но тогава нямаше да има Ферари"
- пак цитат от същото предаване - там многоуважаемия Джеръми Кларксън завърши с думите : "Tова, което Алфа са построили, е 15 фута чисто изкуство..."
За мене в тия три изречения и в чистото и уникално удоволствие да седна и управлявам Алфата си, се заключава всичко в отношението ми към тази марка. Другите не ме интересуват.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеАз предпочитам да не се свръзвам на такива приказки, макар винаги почти да се намира някой упорит, който да ме изкара от спокойствието... По принцип има запушвам устите с няколко простички факта :
- от 1931 до 1934г Алфа печелят "24 часа на Льо Ман" 4 пъти подред ... да не говорим за DTM и WTCC ...
- цитат от теста на Алфа 8С на Топ Гиър : "Алфа може да е по-бърза от Ферари ... По-скъпа от Ферари ... По-лесна за каране от Ферари... Но тогава нямаше да има Ферари"
- пак цитат от същото предаване - там многоуважаемия Джеръми Кларксън завърши с думите : "Tова, което Алфа са построили, е 15 фута чисто изкуство..."
За мене в тия три изречения и в чистото и уникално удоволствие да седна и управлявам Алфата си, се заключава всичко в отношението ми към тази марка. Другите не ме интересуват.(2 в 1 даже)
Last edited by achkar; d.m.y г., 16:37.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
И специално за 8С каза Джеръми, че е можело да я направят и по-бърза от Ферари, но него направили, защото това било равносилно да повърнеш върху ПАПАТА хахахахаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment