Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ааааа, Мариане, никой не иска оправдания, за защита говорим - има разлика!
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      Да и аз нарушавам правилата и то доста повече от средния шофьор, но не мисля, че е нещо нормално и не подстръкавам другите да го правят. Правя го с ясната представа, че може да ме хванат полицай и за това нарушенията, които правя са дребни, защото нямам излишни пари за такива неща.
      Всеки нарушава правилата,обаче като се пуне някаква тема и всеки започва да пише колко грешен е този който е карал с превишена скорост и започват едни възмущения и едни забележки!Не е редно да се нарушават но поради една или друга причина се случва!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Ааааа, Мариане, никой не иска оправдания, за защита говорим - има разлика!
        Прав си Кики
        Колегата Люлин реисинг напоследьк не влиза често вьв форума та нека чуеме и неговата позиция.
        п.с.ако изобщо е бил той
        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Аз вече го писах, но ще го напиша специално за ПАЧО. Едно е да нарушаваш правилата, от незнание, неопитност, от разсеяност, от умора и съвсем друго е да ги нарушаваш просто защото си агресивен простак.
          Обаче ги нарушаваш и при двете положения!И ако те хванат няма да кажеш на кат "ами аз съм уморен и не го видях оня знак" или нещо такова!Факт е че се нарушават правилата и тези които ги нарушават нямат право да се правят на светци и да критикуват другите колко са грешни!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            ПАК ще попитам, ако вместо "Ситроен", отпред имаше полицейска кола и отбития беше нашия колега, какво щеше да стане?
            "Аз много бързам.... аз съм линейка!"
            "Ака ми се"

Comment

• Да, обаче ние НЕ разискваме всички други ситуации, а разискваме конкретно тази ситуация, а в тази ситуация виновна е Алфата
              Утре, като се пусне тема, колко бързо е карал еди-кой-си, ще разискваме неговата ситуация и така....

Да, Доко - щеше да му се доака, мощно и щеше да има тема "Помощ, спряха ме с превишена скорост на Цариградско шосе, защото бързах като линейка!"
              sigpic

Comment

• Чета, чета, и едно е ясно - никой не харесва агресията по пътищата. Всички искаме да е като на запад, ами добре де, бъдете вежливи, правете път на пешеходците, наложете си го като манталитет. Това е принципно почти недостижима мечта в тези условия. И нам мен ми се иска както в америка примерно на равнозначно кръстовище с четири стопа има правило ,който първи спре е с предимство-тръгва. Ще си счупят ръцете да си правят път от вежливост. Да ама не е вежливост, има яко камери и системата за контрол на правилата в държавата работи, но в тази система на контрол основно участие взимат обикновенните граждани,самоконтролират се, напомня ми на комунизма . Тук си е чиста криворазбрана демокрация все още, ще мине доста време и нещата ще си дойдат на мястото. Колко пъти сте се обаждали в полицията за видяно от вас нарушение или за изхвърлен фас от автомобил а? Иначе по форумите яко писане пада, и оплакване, критики, бла бла.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 16:51.

Comment

• Оставам с впечатлението, че средната възраст на масата пишещи в темата хора е някъде около 15 Веднъж като ви се случи да не можете да спрете навреме, защото сте натискали някой отзад, пък на него му се е наложило да спре внезапно, ще пораснете. Лошото е, че преди това може да убиете някой невинен, който е имал неблагоразумието да спазва правилата ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ! Май някои от форума са същите като говедата с голфове и бмв-та, по които толкова плюете...
                  А на който му е забавно да се бие - има спортни клубове, изразходвайте си там енергията
                  И пораснете преди
                  GTV 2.0 TS '95
                  Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Ще ви споделя една случка която е показателна за това, че скоро няма да се оправим : Преди две може би години си пием кафето със съпругата ми в едно заведение "Мърфи" (повечето бургазлии го знаят) , и както си стоим на масата до прозореца съпругата ми изумено възкликва " А , този се покътери на терасата на отсрещния балкон". Поглеждам аз натам, какво да видя - някакъв наркоман вече качил се на отсрещната кооперация на първия етаж по улука на магазина на приземния етаж ръкомаха нещо в посока на парка. Да отбележя, че беше около 14.00 часа, пиково време движение по улицата, минаващи пешеходци... Та да не се отплесвам... , в момента който съпругата ми констатира това , и аз вече видял на кой ръкомаха вероятния крадец почнах да разпитвам какъв беше тел. на полицията (150-160.....) Такааа......... Какво стана..... тука настъпи интересния момент- за миг два половината клиенти се събраха на прозорците и почнаха да гледат сеир, а през това време оня от терасата хвърляше някакво ДВД на другия, който носеше малка брадва под палтото си.......В един момент доколкото си спомням май бармана спомена за тел на полицията, набирам аз, съобщавам, че в момента съм свидетел на кражба, адрес всичко, дори докато си говорихме оня хвърли някакъв кашон и аз буквално по тел разказвам на живо. А полицая на слушалката отсреще ме пита за трите ми имена и ЕГН-то, щял да ме набере - добреее.. давам си данните, затварям.....чакам.....пак звъня...... Накрая ме набра и каза "Пращам патрулка". Добре де ама крадците вече тръгват с Чувалите, полицая " накъде тръгват".............. И така наложи се да съдействам, а и имах голямото желание да ги пребия с някоя сопа (потърпевш съм) , та накрая ги арестуваха на улицата със вещите. Както и да е , това го разказвам с потрес не от крадците-крадци има навсякъде, а потрес и съжаление към всички жалки свидетели на случката които гледаха сеир и стояха безучастно,е нали не обират тяхната къща кво им пука. По улицата си минаваха хора, продавачите бяха в магазините - НИКОЙ НИЩО НЕ ВИЖДА. ТОВА В ДЪРЖАВИТЕ КОИТО ДАВАТЕ ЗА ПРИМЕР НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ .Е това ни е манталитета, някъде по чужди форуми бях чел едно определение за българите и съм го писал в този форум ,но ще го припомня пак колкото и жалко да звучи - "Българи - малка крадлива нация със склонност към предателство"
                    Ако се чудите каква е връзката със темата - ами значи не сте дорасли още за това което мечтаете.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 17:22.

Comment

• Колеги, а как мислите, ако колегата с алфата не беше там, дали нямаше някой друг да натиска отзад колегата със ситроена? И сега колегата да търси морална утеха в друг форум?
                      Пак Ви повтарям неписан закон е на някои булеварди в София, най-лявата лента да се ползва за изпреварване.
                      Просто е абсурдно да се твърди, че от окръжна до разклона за летището, колегата не е могъл нито да изпревари, нито да се намести в дясната лента...
                      Last edited by Vins; d.m.y г., 17:24.
                      GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Ще ви споделя една случка която е показателна за това, че скоро няма да се оправим : Преди две може би години си пием кафето със съпругата ми в едно заведение "Мърфи" (повечето бургазлии го знаят) , и както си стоим на масата до прозореца съпругата ми изумено възкликва " А , този се покътери на терасата на отсрещния балкон". Поглеждам аз натам, какво да видя - някакъв наркоман вече качил се на отсрещната кооперация на първия етаж по улука на магазина на приземния етаж ръкомаха нещо в посока на парка. Да отбележя, че беше около 14.00 часа, пиково време движение по улицата, минаващи пешеходци... Та да не се отплесвам... , в момента който съпругата ми констатира това , и аз вече видял на кой ръкомаха вероятния крадец почнах да разпитвам какъв беше тел. на полицията (150-160.....) Такааа......... Какво стана..... тука настъпи интересния момент- за миг два половината клиенти се събраха на прозорците и почнаха да гледат сеир, а през това време оня от терасата хвърляше някакво ДВД на другия, който носеше малка брадва под палтото си.......В един момент доколкото си спомням май бармана спомена за тел на полицията, набирам аз, съобщавам, че в момента съм свидетел на кражба, адрес всичко, дори докато си говорихме оня хвърли някакъв кашон и аз буквално по тел разказвам на живо. А полицая на слушалката отсреще ме пита за трите ми имена и ЕГН-то, щял да ме набере - добреее.. давам си данните, затварям.....чакам.....пак звъня...... Накрая ме набра и каза "Пращам патрулка". Добре де ама крадците вече тръгват с Чувалите, полицая " накъде тръгват".............. И така наложи се да съдействам, а и имах голямото желание да ги пребия с някоя сопа (потърпевш съм) , та накрая ги арестуваха на улицата със вещите. Както и да е , това го разказвам с потрес не от крадците-крадци има навсякъде, а потрес и съжаление към всички жалки свидетели на случката които гледаха сеир и стояха безучастно,е нали не обират тяхната къща кво им пука. По улицата си минаваха хора, продавачите бяха в магазините - НИКОЙ НИЩО НЕ ВИЖДА. ТОВА В ДЪРЖАВИТЕ КОИТО ДАВАТЕ ЗА ПРИМЕР НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ .Е това ни е манталитета, някъде по чужди форуми бях чел едно определение за българите и съм го писал в този форум ,но ще го припомня пак колкото и жалко да звучи - "Българи - малка крадлива нация със склонност към предателство"
                        Ако се чудите каква е връзката със темата - ами значи не сте дорасли още за това което мечтаете.
                        Така е по дяволите.
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex
                        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                          Колеги, а как мислите, ако колегата с алфата не беше там, дали нямаше някой друг да натиска отзад колегата със ситроена? И сега колегата да търси морална утеха в друг форум?
                          Пак Ви повтарям неписан закон е на някои булеварди в София, най-лявата лента да се ползва за изпреварване.
                          Просто е абсурдно да се твърди, че от окръжна до разклона за литището, колегата не е могъл нито да изпревари, нито да се намести в дясната лента...
                          Даже съм сигурен, че миналата седмица го е засякъл някой с Хонда, и в Хонда форум се дискутира същото нещо за някой Хонда Рейсинг
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 17:28.

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                            Колеги, а как мислите, ако колегата с алфата не беше там, дали нямаше някой друг да натиска отзад колегата със ситроена? И сега колегата да търси морална утеха в друг форум?
                            Просто е абсурдно да се твърди, че от окръжна до разклона за литището, колегата не е могъл нито да изпревари, нито да се намести в дясната лента...
                            Добре защо всички обвинявате колегата ситроен, че се оплаква, че са го притискали. Вие не четете ли?
                            Човекът ни предопреждава, че може да си изкараме боя ако не пропуснем въпросната алфа. Поне от първото му мнение това ставя ясно. После 14 страници спам, защо не го бил пуснал, ма то няма нужда да го пуска, в закона пише това, в закона пише онова.

Концентрирайте се върху часта след като вече алфата е изпреварила ситроена

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                              Добре защо всички обвинявате колегата ситроен, че се оплаква, че са го притискали. Вие не четете ли?
                              Човекът ни предопреждава, че може да си изкараме боя ако не пропуснем въпросната алфа. Поне от първото му мнение това ставя ясно. После 14 страници спам, защо не го бил пуснал, ма то няма нужда да го пуска, в закона пише това, в закона пише онова.

Концентрирайте се върху часта след като вече алфата е изпреварила ситроена
                              Колега, ако искаш ще направиме един социален екперимент, аз ще се влача 2 километра пред теб, когато бързаш и ще тестваме реакцията ти. Със сигурност в рамките на тия 2 км някой е присветкал и на алфата отзад...
                              GTV

Comment

• Интересно ми е тия неписани правила кой ги е измислил? И какви са тези, които ги спазват... И като са неписани, от къде мога аз например да ги знам? И да се досетя за кого важат и за кого не? Или по цената на колата, която ме натиска, да позная? Или какво?
                                Ей, добре, че започнаха катаджиите да стоят редовно на България, че ми беше писнало от комплексари! Ако може на всеки километър да сложат радар... ще ви дойде акъла. Като искаш да хвърчиш, ходи го прави някъде, където няма да пречиш на всички останали. Аз си карам детето по тия улици и ми е писнало всеки ден да се чудя как да се опазя от такива, които не могат да четат и само неписани правила спазват. И аз карам бърза кола, и аз обичам да настъпвам, но НИКОГА не го правя в града!
                                GTV 2.0 TS '95
                                Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Working...
                                X