Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблема идва от това че след въпросната ситуация от Алфа-та са излезли няколко човека да се правят на "батки" на 1 човек, което е меко казано смешно! А ако беше обратното - в Ситроена 3-4-ма човека а в Алфата 1, дали щеше Алфиста да слезе и да се прави на битка?
    Иначе такива ситуации под път и над път - някой на някого все светка, но няма как с този натоварен трафик от тук нататък ще е все така. В случая е ясно че и двамата са се заяли един сдруг и затова е станала ситуацията. Иначе и аз съм се бил - и са ме били и съм бил, но след 1-2 излишни обяснения по районните си дадох сметка че няма никакъв смисъл! Карам я по-кротко и ги пускам да пасът....

Comment

• ПАК ще попитам, ако вместо "Ситроен", отпред имаше полицейска кола и отбития беше нашия колега, какво щеше да стане?
      "Аз много бързам.... аз съм линейка!"
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        ПАК ще попитам, ако вместо "Ситроен", отпред имаше полицейска кола и отбития беше нашия колега, какво щеше да стане?
        "Аз много бързам.... аз съм линейка!"
        Очакваме колегата да каже..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Искате ли да изчакаме човека с алфата да разкаже неговата версия?
          Lexus IS200

Comment

• 10лв., че няма да се обади изобщо - минаха два дни вече
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Искате ли да изчакаме човека с алфата да разкаже неговата версия?
              Очакваме го и тогава започваме истинските спорове!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Мен ако ме бяха нахранили така нямаше и да смея да се обадя.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение

Май и ти не си нарушавал правилата никога като колегата ситроен!Вече станаха 2ма които не са нарушавали нищо!Добре започвате!
                  Аз пък искам да ти стисна ръката и да похваля, защото според теб е да нарушаваш правилата е абсолютно нормално, което е много яко.
                  Предлагам всички, които те подкрепят довечера да се съберем на кръчма да се напием до безсъзнание и после да се състезаваме до дискотеката в другия край на града???

Comment

• Особено, ако си виновен.
                    Защото, ако си невинен, със сигурност ще се защитиш!
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Мен ако ме бяха нахранили така нямаше и да смея да се обадя.
                      И все пак не го нахраниха 100% пък и какво лошо вече се знае кой е ако си признае и сподели неговата гледна точка ще е по-добре!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Значи макар и рядко се случва да има пред мен празна лента и някой да ме настига бързо отзад, но в такъв случай още преди да се е разсвяткал правя път, а ако лентата отдясно е пълна, увеличавам малко скоростта докато си намеря пролука да го пусна, като бърза ОК нека бърза няма значение с каква "каруца" е.
                        Но никога не святкам и свиркам когато аз съм отзад, понякога само се доближавам по-близо и чакам да ме пуснат, не съм изпадал в ситуация да возя пострадал или нещо подобно и наистина ужасно да бързам.
                        Ако преценя че има възможност изпреварвам и отдясно, но това си е рисковано не знам този пред мен кога ще реши да се прибере в дясно!
                        Обаче изпълненията да се "бият" спирачки пред някои и да го засичат нарочно смятам за МНОГО ТЪПИ!
                        Като ме ядоса някой му тегля една наум да ми олекне и си продължавам.
                        Макар че преди време имаше един с опел който се опитваше да изхвърли едно поло пред мен и като слезе човека от полото на светофара да му нашлеве шамарите ми се прииска и аз да се включа, но отворкото като видя дебелия край избяга.

* Няма значение кой с каква кола е а колко му е акъла...
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD
                        Mazda CX-5

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                          Аз пък искам да ти стисна ръката и да похваля, защото според теб е да нарушаваш правилата е абсолютно нормално, което е много яко.
                          Предлагам всички, които те подкрепят довечера да се съберем на кръчма да се напием до безсъзнание и после да се състезаваме до дискотеката в другия край на града???
                          Ти май не си ме разбрал като хората!Искам само да ти кажа,че не е нормално да нарушаваш правилата,но се случва!Случвало ли ти се е ?И само да кажа че никога не карам пил!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Особено, ако си виновен.
                            Защото, ако си невинен, със сигурност ще се защитиш!
                            Май само виновните се оправдават...
                            0888515205

Comment

• Аз вече го писах, но ще го напиша специално за ПАЧО. Едно е да нарушаваш правилата, от незнание, неопитност, от разсеяност, от умора и съвсем друго е да ги нарушаваш просто защото си агресивен простак.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                                Ти май не си ме разбрал като хората!Искам само да ти кажа,че не е нормално да нарушаваш правилата,но се случва!Случвало ли ти се е ?И само да кажа че никога не карам пил!
                                Да и аз нарушавам правилата и то доста повече от средния шофьор, но не мисля, че е нещо нормално и не подстръкавам другите да го правят. Правя го с ясната представа, че може да ме хванат полицай и за това нарушенията, които правя са дребни, защото нямам излишни пари за такива неща.

Comment

Working...
                                X